BIM modelleur vacature

Heb je aanleg voor techniek en houd je van afwisselend en uitdagend werk? Van Delft Groep in Nieuwkuijk heeft een BIM modelleur vacature. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een BIM-engineer/REVIT modelleur gericht op de utiliteitsmarkt. Als je ervaring hebt met de ontwerpsoftware REVIT en je binnen de installatietechniek zowel zelfstandig als binnen een projectteam kunt werken dan nodigen we je uit om te solliciteren op de BIM modelleur vacature. Als BIM-engineer/modelleur ben je verantwoordelijk voor het (zelfstandig) modelleren van BIM projecten. Hierin draag je zorg voor een goede uitvoering van het BIM-proces op alle LOD niveaus, de kwaliteit en de werkmethodieken van de lopende projecten. Er is genoeg variatie omdat je werkt binnen verschillende projectteams, maar je kunt altijd terugvallen op je eigen engineersafdeling. Het installatietechnisch ontwerpproces van de installaties is jouw verantwoordelijkheid. Je werkt aan grote utiliteitsprojecten zoals het kantoor van Revit of het distributiecentrum van Bol.com. Maar wat wij vooral belangrijk vinden is dat jij Van Delft past en Van Delft bij jou. Als jij voor kwaliteit gaat en elke dag het beste uit jezelf haalt dan komen wij graag in contact met jou!

Vind jouw BIM modelleur vacature bij Van Delft!

Bij Van Delft zijn er genoeg BIM modelleur vacatures zodat er grote kans is dat wij jou binnenkort verwelkomen bij ons bedrijf. Wij zijn een echt Brabants familiebedrijf en als je bij ons komt werken dan wordt jij ook lid van onze familie. Als werkgever houden wij van een informele sfeer, maar bij ons hoort daar ook respectvol met elkaar omgaan bij. Iedereen is voor ons gelijk en respect en waardering voor elkaar staat centraal. We houden van gezelligheid maar we nemen ook onze verantwoordelijkheid en we verwachten wel prestaties van jou. 

Wij zijn de werkgever die investeren in BIM modelleurs

Van Delft Groep is het leukste installatiebedrijf in Brabant. Kijk op deze website bij onze BIM modelleur vacatures en lees welke mogelijkheden wij bieden. Wij zijn een totaalinstallateur met een passie voor techniek en een grote interesse voor innovatie. Wij realiseren, adviseren en beheren duurzame gebouwgebonden installaties. Pas jij binnen onze kernwaarden die wij samenvatten met de volgende woorden: humor, familie, eenvoud, horizon en passie. Concreet bieden wij jou een baan van 32 – 40 uur. Je wordt goed betaald en krijgt een goede pensioenregeling. Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. We investeren in jou door je trainingen en cursussen aan te bieden. Natuurlijk is er regelmatig een gezellig uitje of een borrel. Spreekt dit je aan? Neem vandaag nog contact met ons op!graag van jou!