BIM Modelleur

Ben jij een gedreven BIM modelleur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij de Van Delft Groep hebben we een boeiende vacature voor jou! Als dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en een grote belangstelling voor innovatie, bieden wij jou de kans om je talenten te benutten en te groeien in je carrière. Als BIM modelleur bij de Van Delft Groep speel je een essentiële rol in het ontwerpproces van gebouw gebonden installaties. Je zult verantwoordelijk zijn voor het modelleren van BIM-projecten, waarbij je nauw samenwerkt met collega’s en externe stakeholders. Je zorgt ervoor dat het BIM-proces soepel verloopt op alle LOD-niveaus en bewaakt de kwaliteit en werkmethodieken van de lopende projecten. Als je gepassioneerd bent over BIM en wilt bijdragen aan duurzame en innovatieve projecten, is de BIM modelleur vacature bij de Van Delft Groep iets voor jou. Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons enthousiaste team van professionals, dat streeft naar technische excellentie en het leveren van hoogwaardige installaties.

Wat bieden wij een BIM modelleur?

Wij hechten veel waarde aan teamwerk en een goede samenwerking met collega’s en klanten. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken BIM modelleur die goed kan samenwerken in een dynamische omgeving. We bieden een inspirerende werkomgeving, waar je kunt groeien en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij een HBO werk- en denkniveau. Daarnaast is aantoonbare ervaring met het programma REVIT een vereiste. Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is essentieel om effectief te kunnen communiceren binnen ons team en met onze klanten. Als je je voelt je aangetrokken tot onze organisatie, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Wij bieden een uitdagende functie binnen een innovatief bedrijf, waar je de mogelijkheid krijgt om mee te werken aan interessante en duurzame projecten. Word onderdeel van ons team en draag bij aan de groei en successen van de Van Delft Groep.

Wij zijn de werkgever die investeren in een BIM modelleur

Wil je weten aan welke eisen je moet voldoen om te solliciteren op onze aangeboden vacature als BIM modelleur?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het programma REVIT.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en woonachtig binnen 40 km van Nieuwkuijk.

BIM modelleur bij Van Delft Groep

Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en nieuwe technieken kunt verkennen. Als onderdeel van ons team krijg je de mogelijkheid om te werken aan uitdagende en toonaangevende projecten binnen de utiliteitsmarkt. Daarnaast stimuleren we een cultuur van samenwerking en kennisdeling, zodat je kunt profiteren van de expertise van je collega’s. Bij de Van Delft Groep hechten we veel waarde aan persoonlijke groei en bieden we ruimte voor ontwikkeling en training.