BIM Modelleur

Ben je op zoek naar een baan als BIM modelleur? Ben jij een techneut in hart en nieren en houd je van werken in teamverband? Van Delft Groep heeft een vacature voor BIM modelleur en wij nodigen je uit om te solliciteren op deze uitdagende functie. Wij zijn op zoek naar een BIM-engineer/REVIT modelleur gericht op de utiliteitsmarkt. Heb jij ervaring met de ontwerpsoftware REVIT? Kun je zowel in een projectteam als zelfstandig werken binnen de installatietechniek? Dan komen wij graag met jou in contact! In deze functie is het jouw taak te zorgen voor een goede uitvoering van het BIM proces op alle LOD niveaus en voor de kwaliteit en werkmethodieken van de lopende projecten. Je bent in wisselende projectteams werkzaam waarbij jouw engineersafdeling de basis is waarop je altijd terug kunt vallen. Als BIM modelleur ben je verantwoordelijk voor het installatietechnisch ontwerpproces van de installaties. Je werkt aan uitdagende utiliteitsprojecten zoals het distributiecentrum van Bol.com. Samengevat betekent het dat je kunt samenwerken, dat je organisatievermogen hebt en gestructureerd werkt en onder tijdsdruk toch goede prestaties te leveren. 

Wat bieden wij een BIM modelleur?

Als je bij ons komt werken dan wordt de Van Delft Groep echt jouw familie. Wij hoeven niet zozeer groter te worden, maar wij willen wel beter worden. Aandacht voor onze medewerkers staat dan ook hoog op de agenda. Iedereen is voor ons gelijk en respect en waardering voor elkaar staat centraal. We verwachten wel prestaties van jou, maar die prestaties moeten jou plezier geven. Concreet bieden wij je een baan van 32 tot 40 uur waarbij de verdeling van de uren bespreekbaar is. Je wordt goed betaald, krijgt een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Een telefoon en laptop van de zaak horen daar ook bij evenals regelmatig een borrel of uitje voor een goede onderlinge sfeer. 

Wij zijn de werkgever die investeren in een BIM modelleur

Van Delft Groep investeert graag in een goede BIM modelleur en wij bieden je trainingen en cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen. Op deze website vind je een overzicht van alle vacatures die wij aanbieden. Wij zijn een totaalinstallateur met een passie voor techniek en een grote nieuwsgierigheid naar innovatie. Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame gebouwgebonden installaties. De Van Delft Groep is een echt Brabants familiebedrijf waar eenvoud, humor en passie voorop staan. Spreekt onze manier van werken jou aan? Wij horen graag van jou!