Elektricien vacature

Hebben elektrische installaties geen geheimen voor jou? Ben jij die elektricien waar wij naar op zoek zijn? Dan hopen wij dat je geïnteresseerd bent in onze elektricien vacature. Van Delft Groep uit Nieuwkuijk is dé totaalinstallateur met een enorm enthousiasme voor techniek en altijd nieuwsgierig naar innovatie. Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame gebouwgebonden installaties. Je kunt bij ons aan de slag als servicemonteur elektrotechniek utiliteit of servicemonteur elektrotechniek woningbouw. Wij hopen dat je reageert op onze vacature elektricien. Een goede techneut kunnen wij altijd gebruiken. Vind bij ons je nieuwe baan! Je komt dan te werken bij een organisatie waar je elke dag aan nieuwe en interessante uitdagingen werkt. Je hebt leuke collega’s en het werkklimaat is prettig en afwisselend. In de woningbouw bestaan je werkzaamheden uit:

  • Het uitbreiden of aanpassen van elektronische installaties
  • Het verbouwen van woningen
  • Het elektrotechnisch inspecteren van woningen
  • Verhelpen van storingen

Bij utilitaire klanten (in verzorgingshuizen, kantoren, horeca etc.) bestaan je werkzaamheden uit:

  • Het uitbreiden of aanpassen van elektronische installaties
  • Het elektrotechnisch inspecteren van utilitaire projecten
  • Verhelpen van storingen bij bedrijven

Elektricien vacature met kernwaarden

Het belangrijkste vinden wij dat jij bij de Van Delft Groep past en jij bij Van Delft. Natuurlijk heb je de nodige kennis en ervaring, ben je zorgvuldig, klantgericht, een doorpakker, flexibel en communicatief sterk. Je voegt echt iets toe aan het team als je de dialoog en de samenwerking zoekt en leergierig bent. Herken je jezelf in wat wij van je vragen dan nodigen wij je uit om op de elektricien vacature te solliciteren. Natuurlijk hebben wij jou ook het nodige te bieden. Allereerst bieden wij je een warme werkomgeving want bij ons staat aandacht voor onze medewerkers staat hoog op de agenda. Werk en gezelligheid gaan bij de Van Delft Groep uitstekend samen. Wij zorgen dat je met plezier werkt en daardoor goede prestaties levert. 

Elektricien vacature: wij investeren in werknemers!

Wij investeren graag in onze mensen en bieden je trainingen en cursussen aan. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan van 32 – 40 uur per week. Hoe je deze uren verdeelt over de week is bespreekbaar. Goede krachten verdienen ook een goede betaling en je krijgt bij ons een goede pensioenregeling. Van Delft Groep is een echt Brabants familiebedrijf waar we informeel en tegelijk respectvol met elkaar omgaan. Onze kernwaarden zijn: humor, familie, eenvoud, horizon en passie. Voel jij je aangesproken door deze kernwaarden en de manier waarop wij met elkaar omgaan? Reageer dan vandaag nog op onze vacature elektricien! Wij vertellen je graag meer over deze functie!