Service loodgieter

Vind jouw vacature als service loodgieter bij Van Delft!

Ben je op zoek naar een vacature als service loodgieter? Ben je op zoek naar een familiebedrijf waar je als service loodgieter een uitdagende baan staat te wachten? Zoek dan niet verder! Bij de Van Delft Groep ben je aan het juiste adres voor de vacature service loodgieter die bij je past. Wij zijn de laatste jaren gegroeid en zijn altijd op zoek naar nieuwe specialisten die verschillende functies kunnen invullen. Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Wij hebben onze focus niet liggen op het groter willen worden, maar wel in beter worden. Daarom zijn wij op zoek naar specialisten die hun vak verstaan. Voor een vacature met betrekking tot service loodgieter ben je bij ons op de juiste plek. Ben je benieuwd naar ons aanbod en ben je in voor een vrijblijvend gesprek? Dan nodigen we graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door ons familiebedrijf en neem een kijkje bij onze aangeboden vacatures die aansluiten bij jouw vakgebied. Wij zien je aanvraag voor een kop koffie graag tegemoet.

Vacature service loodgieter bij de Van Delft Groep

Ben je benieuwd wat wij jou aan kunnen bieden voor de functie service loodgieter? Wij vertellen je daar graag meer over. Als loodgieter bij de Van Delft Groep verricht jij zelfstandig werkzaamheden aan sanitaire installaties in verschillende woningen die onderdeel zijn van woningbouwcorporaties van particuliere klanten. Er wordt verwacht dat je kleine aanpassingen aan cv-installaties kunt uitvoeren en graag je handen uit de mouwen steekt samen met je collega’s. Wij vinden het vooral belangrijk dat de Van Delft Groep bij jou past en jij bij Van Delft. Wij zijn een oud familiebedrijf en zien jou ook als een nieuw lid van de familie. We bieden je dan ook een warme werkomgeving waar jij met plezier je werk zult doen en je je optimaal kunt ontwikkelen. 

Vacature service loodgieter: wij investeren in werknemers!

De Van Delft Groep staat bekend als een vakkundig en familiair bedrijf dat graag nieuwe krachten verwelkomt. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen vanuit eigen kracht. Er is ruimte voor ontwikkeling en respect en waardering staan bij ons centraal. Wij investeren in onze mensen en door middel van cursussen blijf jij je ontwikkelen. Aandacht voor onze medewerkers staat dan ook hoog in het vaandel en bij ons is dan ook iedereen gelijk. Wij staan bekend als familie, eenvoud, horizon, passie en humor. Deze kernwoorden vertellen precies wie en wat wij zijn en sluiten aan bij onze visie. Voel jij je aangesproken door onze kenmerken? Solliciteer dan vandaag nog op de functie van service loodgieter. Je werkt veelal in de regio van Nieuwkuijk en binnen een straal van 30 kilometer.