Servicemonteur elektrotechniek

Ben je op zoek naar een functie als servicemonteur elektrotechniek? Ben je op zoek naar een vakkundig technisch bedrijf waar het ontwikkelen van jouw talent alle kansen krijgt? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij de Van Delft Groep. De Van Delft Groep is gevestigd in het Brabantse Nieuwkuijk. Binnen een straal van 30 kilometer ga je als servicemonteur elektrotechniek aan de slag bij onze zakelijke en particuliere klanten. Wij investeren graag in onze mensen en bieden je trainingen en cursussen aan om je te blijven ontwikkelen. Als je op zoek bent naar een toffe functie binnen een familiebedrijf ben je bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij onze diensten steeds verder uit kunnen breiden waardoor wij vandaag de dag altijd op zoek zijn naar nieuwe specialisten in de elektrotechniek. Ben jij de techneut die wij zoeken en die kennis heeft van elektrotechnische installatietechniek? Dan nodigen wij je graag uit om een kijkje te nemen bij onze openstaande vacatures.

Wordt servicemonteur elektrotechniek bij de Van Delft Groep

Als servicemonteur elektrotechniek ben je voornamelijk werkzaam in de woningbouw. Jouw werkzaamheden zijn gericht op elektrotechnische installaties: van het uitbreiden of aanpassen van elektrotechnische installaties, het verbouwen van woningen, inspectie en verhelpen van storingen. Dit kunnen woningen zijn van particulieren maar ook van de woningbouwverenigingen waar wij veel voor doen. De functie van servicemonteur elektrotechniek varieert van het renoveren van een keuken of badkamer tot het renoveren van een complete woning. Wij bieden keer op keer uitdagende en uiteenlopende taken aan in en rondom de omgeving van Nieuwkuijk. Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. We bieden een warme werkomgeving waar jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en waar respect en waardering voor elkaar centraal staan. 

Werken als servicemonteur elektrotechniek bij een uniek familiebedrijf

Vandaag de dag zijn Ad en Marc van Delft de vierde generatie die de leiding heeft over het Brabantse familiebedrijf. Het familiebedrijf van Delft beschikt over jarenlange ervaring die wij graag inzetten om al onze klanten op de juiste vakkundige wijze te helpen. Door de jaren heen hebben wij verschillende diensten toe kunnen voegen waardoor wij nu op zoek zijn naar een servicemonteur elektrotechniek. Wij hebben onze focus niet liggen op het groter willen worden, maar wel beter en dat doen wij graag met nieuwe medewerkers. Al onze medewerkers zijn te omschrijven als deskundig, betrokken en enthousiast. Ons bedrijfscultuur is informeel, waar altijd de deur voor iedereen open staat en waar alles bespreekbaar is.