Servicemonteur vacature

Ben je op zoek naar een servicemonteur vacature? Ben je in het bezit van de juiste servicemonteur papieren en ben je op zoek naar een fijne werkomgeving in Noord-Brabant? Zoek dan niet verder! Voor een vacature servicemonteur ben je bij de Van Delft Groep aan het juiste adres. De Van Delft Groep is gevestigd in het Brabantse Nieuwkuijk waar je ook werkzaam zult zijn. Wij werken veelal in Noord-Brabant in een straal van 30 kilometer in en rondom Nieuwkuijk waardoor je nooit ver weg van je staanplaats bent. Door de jaren heen is het Brabantse familiebedrijf steeds verder uitgebreid waardoor wij momenteel verschillende vacatures hebben openstaan. Als je op zoek bent naar een servicemonteur vacature hoef je daarom ook niet ver te zoeken. De Van Delft Groep staat bekend als dé totaalinstallateur van Noord-Brabant die graag de handen uit de mouwen steek voor zijn zakelijke en particuliere klanten. Ben je benieuwd wat de vacature servicemonteur jou te bieden heeft? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen bij onze servicemonteur vacature die wij je aanbieden voor 32-40 uur per week. 

Servicemonteur vacature bij de Van Delft Groep

Bij de Van Delft Groep word je met open armen ontvangen. Wij staan bekend als een warm familiebedrijf waar je dan ook direct in een warm en professioneel bad stapt. Door ons aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie weten wij als geen ander hoe wij onze medewerkers kunnen blijven motiveren om hun vaardigheden te ontwikkelen. Als aankomend servicemonteur leiden wij jou op om uiteindelijk zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan werktuigbouwkundige installaties bij onze particuliere en zakelijke klanten. Naast de dagelijkse werkzaamheden, word je tevens ook ingedeeld in ons storingsdienstrooster. Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in voornamelijk Noord-Brabant. Als innovatieve installateur leveren wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. Met alles onder één dak op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische installaties maken wij het verschil. 

Meer weten over servicemonteur vacature?

Wil je meer weten over de openstaande vacature servicemonteur? Ben je benieuwd of de Van Delft Groep bij jou past? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Wij hebben onze focus dan ook niet liggen op het groter willen worden, maar wel beter! Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het vooral belangrijk dat Van Delft bij jou past en jij bij Van Delft.