Servicetechnicus

Ben je op zoek naar een baan binnen een familiebedrijf? Ben je op zoek naar een vacature als servicetechnicus omdat je hart sneller gaan kloppen van het onderhouden en repareren van machines en apparaten? Vind je het fantastisch om mee te denken in het verhelpen van problemen bij onder andere storingen en steek je graag de handen uit de mouwen bij particuliere en zakelijke klanten? Zoek dan niet verder! Bij de Van Delft Groep vind je aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie, waardoor de dagen voorbij vliegen en waarbij je aan mooie projecten mag werken. Bij de Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouw gebonden installaties en verwelkomen we je graag als in een warm bad. Wij zijn een informele organisatie die niet groter wil worden, maar wel beter! Dit doen we in de eerste plaats door op een informele manier, maar wel met respect met elkaar om te gaan. Iedereen is bij ons gelijk en is welkom. De Van Delft Groep is werkelijk van alle markten thuis en dat zorgt voor afwisselend werk, dat nooit zal vervelen. Voor goede, technische mensen is er bij de Van Delft Groep altijd plaats. 

Kernwaarden voor vacature servicetechnicus

De Van Delft Groep staat onder andere bekend om zijn kernwaarden. Bij ons staan familie, eenvoud, humor, passie en horizon hoog in het vaandel. Bij ons zul je merken dat je in een warm bad terecht komt. Iedereen is bij ons belangrijk en wij laten iedereen in zijn of haar waarde. Eenvoud, want eenvoud is the key! Wij doen gewoon en doen het gewoon goed. Wij blazen niet van de toren hoe goed wij zijn, wij gaan vol enthousiasme aan de slag en zorgen dat de projecten die wij hebben aangenomen vlekkeloos verlopen. Humor, waar ben je zonder humor? Een glimlach op het gezicht van al onze medewerkers geeft duurzame energie en het maakt je werk nog leuker! Passie, passie voor onderhoud, passie voor techniek, passie voor je werk. Het is een belangrijk onderdeel. Als laatste de horizon. Ons huidige team is nieuwsgierig; daardoor ontdekken we nieuwe werelden, waardoor we nog beter worden, we onze horizon iedere dag weer verbreden en we onze kernwaarden nog beter kunnen verdiepen. Van Delft Groep staat met beide benen op de grond en wij nodigen je dan ook graag uit voor een kop koffie als je hart een sprongetje maakt voor de functie als servicetechnicus

Meer weten over onze vacature?

Ben je enthousiast geworden over de vacature als servicetechnicus en klinkt het werken bij Van Delft Groep je als muziek in de oren? Ben je ook groot fan van worstenbroodjes en vind je gezelligheid op de werkvloer belangrijk? Neem dan direct contact met ons op en we bestellen een extra worstenbroodje voor jou erbij!