Vind jouw vacature installatietechniek bij Van Delft Groep!

Houd je van techniek en werk je graag aan mooie projecten? Dan heeft de Van Delft Groep uitdagend werk voor jou. Wij zijn een innovatief totaalinstallatiebedrijf en hopen dat jij ons team wil komen versterken. Met onder andere een vacature installatietechniek en een installatietechniek vacature hopen wij dat jouw interesse is gewekt om bij ons te solliciteren. Bij de Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouwgebonden installaties. Je werkt aan uitdagende utiliteitsprojecten zoals het distributiecentrum van Bol.com. Je voert zelfstandig of in teamverband alle voorkomende W-installatiewerkzaamheden (riolering, sanitair, verwarming, airco) uit. De Van Delft Groep is werkelijk van alle markten thuis en dat zorgt voor afwisselend werk dat nooit zal vervelen. Voor goede, technische mensen is er bij de Van Delft Groep altijd plaats. Wij hebben een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en een grote nieuwsgierigheid naar innovatie. Als jij uit hetzelfde hout bent gesneden dan komen wij graag met jou in contact. Wij vinden het belangrijk dat Van Delft bij jou past en jij bij Van Delft. Ben je vooral handig met de handen dat zien wij jou graag als monteur aan de slag gaan. Ben jij meer van het technisch ontwerpen dan hopen wij dat jij onze engineer wordt. 

Kernwaarden voor vacature installatietechniek 

We vinden het vooral belangrijk dat jij je kunt vinden in onze kernwaarden. Bij Van Delft Groep gaan we met respect en op een informele manier met elkaar om. Iedereen is gelijk. Natuurlijk houden we van gezelligheid, maar we verwachten dat je je werk nauwgezet doet en je verantwoordelijkheid neemt. Je levert en prestatie en wij willen dat je dat met plezier doet. Wij houden van passie, humor en eenvoud. Daarbij zijn we nieuwsgierig en gaan we met elkaar om als met familie. Natuurlijk willen wij dat je veilig werkt en na een dag werken weer gezond en veilig thuiskomt en daar zorgen wij dan ook voor. 

Wij investeren in ons personeel!

Als jij solliciteert op de vacature installatietechniek of installatietechniek vacature dan gaan we ook in jou investeren. We bieden je trainingen en cursussen aan zodat je je blijft ontwikkelen. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan voor 32 – 40 uur per week waarbij de verdeling van de uren bespreekbaar is. Goede mensen krijgen een goed salaris en een goede pensioenregeling. Jaarlijks krijg je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Natuurlijk is er regelmatig een borrel of een gezellig uitje. Van Delft Groep is een echt Brabants familiebedrijf waar eenvoud, humor en passie voorop staan!