Vind jouw vacature installatietechniek bij Van Delft Groep!

Houd je van techniek en werk je graag aan mooie projecten? Dan heeft de Van Delft Groep uitdagend werk voor jou. Wij zijn een innovatief totaalinstallatiebedrijf en hopen dat jij ons team wil komen versterken. Met onder andere een vacature installatietechniek en een installatietechniek vacature hopen wij dat jouw interesse is gewekt om bij ons te solliciteren. Bij de Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouwgebonden installaties. Je werkt aan uitdagende utiliteitsprojecten zoals het distributiecentrum van Bol.com. Je voert zelfstandig of in teamverband alle voorkomende W-installatiewerkzaamheden (riolering, sanitair, verwarming, airco) uit. De Van Delft Groep is werkelijk van alle markten thuis en dat zorgt voor afwisselend werk dat nooit zal vervelen. Voor goede, technische mensen is er bij de Van Delft Groep altijd plaats. Wij hebben een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en een grote nieuwsgierigheid naar innovatie. Als jij uit hetzelfde hout bent gesneden dan komen wij graag met jou in contact. Wij vinden het belangrijk dat Van Delft bij jou past en jij bij Van Delft. Ben je vooral handig met de handen dat zien wij jou graag als monteur aan de slag gaan. Ben jij meer van het technisch ontwerpen dan hopen wij dat jij onze engineer wordt. 

Van Delft Groep heeft de leukste vacature installatietechniek

Zoek je een baan in de installatietechniek? Dat komt mooi uit, want de Van Delft Groep heeft een vacature installatietechniek open staan! Woon je in of vlakbij Brabant? Lees dan gauw verder over de vacature installatietechniek. De Van Delft Groep is gevestigd in Nieuwkuijk in Brabant. De Van Delft Groep bestaat al 127 jaar en is benoemd tot Hofleverancier. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer en hebben we 150 medewerkers, maar de vertrouwde normen en waarden zijn al die jaren bewaard gebleven en worden ook in de toekomst hoog in het vaandel gehouden. We willen niet per se groter worden, maar wel beter en daar dragen vakkennis, innovatie en onze kernwaarden, familie, eenvoud, humor, passie en het ontdekken van nieuwe techniekwerelden, aan bij. De Van Delft Groep is een totaalinstallateur. Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame gebouwgebonden installaties. Wij zijn een innovatieve installateur en leveren een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. Alles onder één dak dus. Vul je de vacature installatietechniek in, dan ga je samen met je collega’s het verschil maken op het gebied van werktuigkunde en elektronische installaties. We zijn werkzaam in de installatietechniek, prefab, elektrotechniek, beheer en onderhoud, sanitairtechniek en klimaattechniek.

Vacature installatietechniek in team of zelfstandig

De Van Delft Groep is als een familie: iedereen is gelijk en we behandelen elkaar met respect en waardering. We zijn een informele organisatie, waarin verantwoordelijkheid voor je vak, maar ook gezelligheid belangrijk is. Voor de vacature installatietechniek bieden we je een afwisselende en uitdagende baan voor 32-40 uur per week. Ook parttime werken is mogelijk. Je ontvangt een goed salaris, wat gebaseerd is op je capaciteiten, leeftijd en prestaties. Daarnaast zijn er 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband. De Van Delft Groep heeft een goede pensioenregeling, zodat je een mooi pensioen opbouwt. Ontwikkeling van onze medewerkers juichen we toe en daarom stimuleren we trainingen, opleidingen en cursussen. In Noord-Brabant bevinden zich onze meeste klanten, dus het is handig als je ook in of vlakbij Brabant woont. Kun je goed zelfstandig werken of voel je je prettig in een team, om met je collega’s goed samen te werken? Bij de vacature installatietechniek krijg je met beide omstandigheden te maken. Voor het invullen van de vacature installatietechniek vragen we om een vakopleiding, maar ook om zorgvuldigheid bij het werk en het opbouwen van goede relaties met klanten. Bij Van Delft Groep vinden we verbindend vermogen belangrijk, net als leergierigheid, klantgerichtheid en goed samenwerking. Omarm je onze kernwaarden en kun je die overbrengen op onze klanten en leveranciers? Solliciteer dan meteen online hier op de website op de vacature installatietechniek. Je hoort dan spoedig van ons.