Vacature loodgieter

Vind jouw vacature loodgieter bij Van Delft!

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van aanleg, onderhoud en reparatie van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en riolering? Dan zijn wij, de Van Delft Groep, op zoek naar jou! Wij zijn dé totaalinstallateur met een passie voor techniek en een grote interesse in innovatie. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s en hebben onder andere een vacature loodgieter en een loodgieter vacature. Als loodgieter verricht jij zelfstandig of in teamverband alle W-installatie werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het aanleggen van leidingwerk in een school of het plaatsen van sanitair in een hotel. Wij hebben de meest uiteenlopende uitdagende projecten waarvoor wij een loodgieter nodig hebben. Je kunt bij ons ook aan de slag als service loodgieter. Dan verricht je zelfstandig werkzaamheden aan sanitaire installaties in woningen welke onderdeel zijn van woningbouwcorporaties en de particuliere markt, maar ook bij utilitaire klanten. We verwachten ook dat je kleine aanpassingen aan cv-installaties kunt uitvoeren. Heb je interesse in de vacature loodgieterWij nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Je werkt met leuke collega’s samen in een prettig en afwisselend werkklimaat.

Vacature loodgieter met kernwaarden

Het belangrijkste vinden wij dat jij bij de Van Delft Groep past en jij bij Van Delft. Het is een pré als jij ervaring hebt als loodgieter, dat jij je kunt vinden in onze kernwaarden, met respect met je collega’s en klanten omgaat, in Brabant woonachtig bent en een MBO werk- en denkniveau hebt. Je hebt een verbindend vermogen, bent leergierig, stelt de klant centraal en je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Onze kernwaarden laten zich samenvatten in: passie, humor, horizon, eenvoud en familie. Wij zijn een informele organisatie die niet zozeer groter wil worden, maar wel beter. Iedereen is voor ons gelijk en respect en waardering voor elkaar staat centraal. 

Vacature loodgieter: wij investeren in werknemers!

Wij investeren graag in onze werknemers en bieden je trainingen en cursussen aan. Onze voorwaarden zijn uitstekend. Je krijgt goed betaald en er is een goede pensioenregeling. Je werkt 32 – 40 uur waarbij de verdeling van de uren bespreekbaar is. Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Natuurlijk organiseren wij ook regelmatig een borrel of een uitje. Van Delft Groep is een echt Brabants familiebedrijf waar eenvoud, humor en passie nog steeds voorop staan. Hopelijk reageer jij op onze loodgieter vacature en ga jij binnenkort met plezier voor ons aan de slag. Word ook lid van de grote Van Delft Groep familie!  Je kunt ons altijd bellen als je vragen hebt.