Vacature loodgieter

Vind jouw vacature loodgieter bij Van Delft!

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van aanleg, onderhoud en reparatie van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en riolering? Dan zijn wij, de Van Delft Groep, op zoek naar jou! Wij zijn dé totaalinstallateur met een passie voor techniek en een grote interesse in innovatie. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s en hebben onder andere een vacature loodgieter en een loodgieter vacature. Als loodgieter verricht jij zelfstandig of in teamverband alle W-installatie werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het aanleggen van leidingwerk in een school of het plaatsen van sanitair in een hotel. Wij hebben de meest uiteenlopende uitdagende projecten waarvoor wij een loodgieter nodig hebben. Je kunt bij ons ook aan de slag als service loodgieter. Dan verricht je zelfstandig werkzaamheden aan sanitaire installaties in woningen welke onderdeel zijn van woningbouwcorporaties en de particuliere markt, maar ook bij utilitaire klanten. We verwachten ook dat je kleine aanpassingen aan cv-installaties kunt uitvoeren. Heb je interesse in de vacature loodgieterWij nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Je werkt met leuke collega’s samen in een prettig en afwisselend werkklimaat.

Vacature loodgieter bij Van Delft Groep; vul jij ‘m in?

Ben je een loodgieter en zoek je een goede vacature loodgieter? Kom je bijna van school af en ben je geïnteresseerd in een vacature loodgieter? Of ben je bij je huidige werkgever uitgekeken en zoek je een nieuwe uitdaging? De Van Delft Groep in Nieuwkuijk heeft een mooie vacature loodgieter open staan! De Van Delft Groep is al meer dan 127 jaar actief op vele fronten, zoals installatietechniek, sanitairtechniek, klimaattechniek, prefab, elektrotechniek en beheer en onderhoud. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer om klanten te adviseren en hen te helpen met beheren en onderhouden van gebouwgebonden installaties. Het zal je niet verbazen dat wij dé totaalinstallateur van Nieuwkuijk en ver daarbuiten zijn, want wij leveren echt een totaalpakket.

Vacature loodgieter: afwisselend werk

Bij de Van Delft Groep hebben we een passie voor techniek en innovatie en dat geldt ook wanneer jij de vacature loodgieter in gaat vullen. Je gaat bijvoorbeeld zelfstandig werkzaamheden verrichten aan sanitaire installaties in woningen. Die woningen zijn onderdeel van woningbouwcorporaties en de particuliere markt. Je komt ook bij utilitaire klanten, zoals in scholen, fabrieken, kantoren en opslagruimtes. Het werk bevindt zich vooral rondom Nieuwkuijk, dus het is wel praktisch als je zelf ook in de omgeving woont. Daarnaast kun jij als vakman rioleringen, waterleidingen en klimaatinstallaties, zoals verwarming en airco, aanleggen, repareren en onderhouden, naast de al genoemde sanitaire installaties. Let op, je wordt ingeroosterd in consignatiediensten, wat betekent dat je buiten werktijd bereikbaar bent voor oproepen. Niet alleen jouw vakkennis is belangrijk, ook vragen we van je dat je klantgericht bent en dat je verbinding zoekt met je collega’s.

Vacature loodgieter bij Van Delft Groep biedt meer

Bij de Van Delft Groep bieden we je meer dan alleen een baan. We stimuleren leergierigheid door je de mogelijkheid te bieden om intern of via de Van Delft Groep trainingen, cursussen en opleidingen te volgen. We bieden je een functie aan van 32-40 uur per week. Bij een fulltime dienstverband ontvang je 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen en een goede pensioenregeling. Je ontvangt een gepast salaris, wat gebaseerd is op je capaciteiten, leeftijd en prestaties. Het is ook mogelijk om stage te lopen bij ons bedrijf, of om parttime te werken. We benadrukken graag de vijf kernwaarden die voor ons de ruggengraat van het bedrijf zijn: familie, passie, eenvoud, humor en nieuwsgierigheid naar innovatie. We houden van een informele sfeer en gezelligheid is belangrijk, waarbij we de verantwoordelijkheid voor ons vak niet uit het oog verliezen. Bovenal waarderen en respecteren we elkaar. Denk je nu: ja, dat lijkt me wel wat! Solliciteer dan direct online hier via de website. We horen graag van je en nemen spoedig contact met je op!