Vacature werkvoorbereider elektrotechniek

Houd je van techniek en uitdagend werk? Dan is een baan bij de Van Delft Groep in Nieuwkuijk bijzonder interessant voor jou. Wij zijn dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en met een enorme belangstelling voor innovatie. Neem eens een kijkje bij onze vacatures. Spreekt de vacature werkvoorbereider elektrotechniek je aan dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Iemand met kennis van elektrotechnische installatietechniek en met ervaring als werkvoorbereider kunnen wij goed gebruiken. Als je solliciteert op de vacature werkvoorbereider elektrotechniek dan verwachten we dat je de volgende werkzaamheden uitvoert:

  • Verzorgen en bewaken van de planning
  • Het benodigde materiaal en materieel bestellen en levertijden bewaken
  • Offertes aanvragen van goederen en diensten en deze controleren
  • Meer- en minderwerk offertes maken
  • Werktekeningen maken en uitgeven
  • Duidelijke werkinstructies geven op de bouw
  • Contact onderhouden meet zowel intern als extern betrokken partijen

Zoals je ziet ben je een belangrijke spin in het web die ervoor zorgt dat onze projecten soepel verlopen. Als werkvoorbereider ben dé onmisbare schakel in het uitvoeringsproces. Goed kunnen organiseren en prima kunnen samenwerken in teamverband zijn eigenschappen die je voor deze uitdagende en afwisselende job nodig hebt.

Functieprofiel van onze vacature werkvoorbereider elektrotechniek 

Ben je een ervaren werkvoorbereider in de elektrotechniek en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Van Delft Techniek biedt een boeiende vacature voor een werkvoorbereider elektrotechniek met ruimte voor groei en ontwikkeling. Als werkvoorbereider elektrotechniek bij Van Delft Techniek krijg je een belangrijke rol in het plannen, voorbereiden en coördineren van elektrotechnische projecten. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen van gedetailleerde technische tekeningen, het maken van calculaties, het aanvragen van offertes en het bewaken van de voortgang van projecten. Je werkt nauw samen met het projectteam om ervoor te zorgen dat de projecten binnen de gestelde tijd en budget worden opgeleverd. Van Delft Techniek biedt een uitdagende en afwisselende functie als werkvoorbereider elektrotechniek binnen een professionele en dynamische werkomgeving. Ben je benieuwd naar onze vacature werkvoorbereider elektrotechniek? Je kan direct een kijkje nemen op deze website.

Van Delft Groep, vacature werkvoorbereider elektrotechniek

Voor de vacature als werkvoorbereider elektrotechniek bij Van Delft Techniek zijn er specifieke kwalificaties en vaardigheden vereist. We zoeken naar kandidaten met minimaal een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur in de richting van elektrotechniek. Het is belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt als werkvoorbereider in de elektrotechniek, zodat je vertrouwd bent met de taken en verantwoordelijkheden die bij deze functie horen. Daarnaast is kennis van relevante wet- en regelgeving en elektrotechnische normen van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de projecten voldoen aan de vereiste normen en voorschriften. Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn ook cruciaal, omdat je effectief moet kunnen samenwerken met verschillende belanghebbenden, zoals collega’s, klanten en leveranciers. Daarnaast zijn sterke organisatorische en probleemoplossende vaardigheden van onschatbare waarde om de projecten succesvol te plannen en uit te voeren. Tot slot is bekendheid met softwaretools zoals AutoCAD, Revit en Microsoft Office een pre, omdat deze tools vaak worden gebruikt in de werkvoorbereiding binnen de elektrotechniek.

Meer weten over vacature werkvoorbereider elektrotechniek?

Ben je gepassioneerd door elektrotechniek en heb je ervaring als werkvoorbereider? Van Delft Techniek, een toonaangevende speler in de elektrotechnische sector, beschikt over een vacature werkvoorbereider elektrotechniek om ons team te versterken. Onze openstaande vacature biedt een unieke kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen en betrokken te zijn bij uitdagende projecten in verschillende sectoren. Van Delft Techniek is een elektrotechnisch bedrijf met jarenlange ervaring en expertise in de branche. Als werkvoorbereider elektrotechniek bij Van Delft Techniek word je onderdeel van een team van professionals, dat zich inzet voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende elektrotechnische oplossingen en voert projecten uit voor klanten in verschillende sectoren, waaronder utiliteit, industrie en infrastructuur.