Vacature werkvoorbereider elektrotechniek

Houd je van techniek en uitdagend werk? Dan is een baan bij de Van Delft Groep in Nieuwkuijk bijzonder interessant voor jou. Wij zijn dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en met een enorme belangstelling voor innovatie. Neem eens een kijkje bij onze vacatures. Spreekt de vacature werkvoorbereider elektrotechniek je aan dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Iemand met kennis van elektrotechnische installatietechniek en met ervaring als werkvoorbereider kunnen wij goed gebruiken. Als je solliciteert op de vacature werkvoorbereider elektrotechniek dan verwachten we dat je de volgende werkzaamheden uitvoert:

  • Verzorgen en bewaken van de planning
  • Het benodigde materiaal en materieel bestellen en levertijden bewaken
  • Offertes aanvragen van goederen en diensten en deze controleren
  • Meer- en minderwerk offertes maken
  • Werktekeningen maken en uitgeven
  • Duidelijke werkinstructies geven op de bouw
  • Contact onderhouden meet zowel intern als extern betrokken partijen

Zoals je ziet ben je een belangrijke spin in het web die ervoor zorgt dat onze projecten soepel verlopen. Als werkvoorbereider ben dé onmisbare schakel in het uitvoeringsproces. Goed kunnen organiseren en prima kunnen samenwerken in teamverband zijn eigenschappen die je voor deze uitdagende en afwisselende job nodig hebt.

Functieprofiel van onze vacature werkvoorbereider elektrotechniek 

Wij vinden het vooral belangrijk dat jij bij de Van Delftgroep past en daarvoor zijn de volgende punten belangrijk als je interesse hebt in vacature werkvoorbereider elektrotechniek. Je hebt MBO/HBO denkniveau. Je hebt kennis van de elektrotechnische installatietechniek en ervaring als werkvoorbereider. Je werkt graag in teamverband en je hebt ervaring met het werken in BIM of bent bereid om dit te leren. Daarnaast zijn een verbindend vermogen en klantgerichtheid belangrijk. Ook kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken en kun je onder tijdsdruk goede prestaties leveren. 

Vacature werkvoorbereider elektrotechniek bij Van Delft Groep

De basis van ons ondernemerschap zijn onze vijf kernwaarden. Voor een invulling van onze vacature werkvoorbereider elektrotechniek zijn wij op zoek naar iemand die deze kernwaarden ondersteunt. Van Delft Groep is een echt Brabants familiebedrijf waar eenvoud, humor en passie voorop staan. We gaan informeel en respectvol met elkaar om. Aandacht voor onze medewerkers staat hoog op de agenda. Wij bieden een baan van 32 – 40 uur waarvoor je goed betaald wordt. Er is een goede pensioenregeling en je hebt recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Wij houden van gezelligheid en organiseren regelmatig een uitje of een borrel. Met alles onder één dak op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische installaties maken wij het verschil! Horen wij binnenkort van jou?