Werken als loodgieter

Werken als loodgieter bij Van Delft!

Wil je werken als loodgieter? Ben je op zoek naar een openstaande vacature die aansluit bij jouw wensen en expertise als loodgieter? Zoek dan niet verder! Wij heten je van harte welkom bij de Van Delft Groep in Nieuwkuijk. In de loop van de jaren zijn wij als familiebedrijf gegroeid en wij bieden verschillende uitdagende functies aan binnen ons bedrijf. Heb je al enige ervaring met werken als loodgieter of ben je op zoek naar je eerste baan? Bij de Van Delft groep ben je van harte welkom en stap je in een warm bad. De kernwoorden die wij gebruiken voor ons bedrijf zijn: familie, eenvoud, horizon, passie en humor. Deze kernwoorden vertellen precies wie wij zijn en sluiten aan bij onze visie. Voel jij je aangesproken door onze kenmerken en wil je werken als loodgieter bij een familiair en warm bedrijf? Solliciteer dan vandaag nog op de functie van werken als loodgieter en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie.

Werken als loodgieter met sterke kernwaarden

Het belangrijkste vinden wij dat jij bij de Van Delft Groep past en jij bij Van Delft. Het is een pré als jij ervaring hebt als Als loodgieter bij de Van Delft Groep verricht jij zelfstandig werkzaamheden aan sanitaire installaties in verschillende woningen die onderdeel zijn van woningbouwcorporaties van particuliere klanten. Er wordt verwacht dat je kleine aanpassingen aan cv-installaties kunt uitvoeren en graag je handen uit de mouwen steekt samen met je collega’s. Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Wij hebben onze focus niet liggen op het groter willen worden, maar wel in beter worden. Daarom zijn wij op zoek naar specialisten die hun vak verstaan. De Van Delft Groep is gevestigd in Nieuwkuijk waardoor je veelal in de regio van Nieuwkuijk werkzaam bent. Onze medewerkers zijn te omschrijven als deskundig, betrokken en enthousiast waar altijd ruimte is voor verdere ontwikkeling.  Wij investeren in onze mensen en door middel van cursussen blijf jij je ontwikkelen. Onze organisatie bestaat ongeveer uit 140 medewerkers waar je welkom bent. De bedrijfscultuur is informeel, waar altijd de deur voor elkaar open staat en waar alles bespreekbaar is. 

Werken als loodgieter bij een betrouwbare werkgever

Wil je meer weten over werken als loodgieter bij de Van Delft Groep? We bieden je een warme werkomgeving waar jij met plezier je werk zult doen en je optimaal kunt ontwikkelen. Wij vinden het vooral belangrijk dat de Van Delft Groep bij jou past en jij bij Van Delft. Wij zijn een oud familiebedrijf en zien jou ook als een nieuw lid van de familie. Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen bij onze vacatures. Wij zien je aanvraag voor een kop koffie graag tegemoet.