Werkvoorbereider elektrotechniek

Ben je werkvoorbereider elektrotechniek van beroep en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ben je op zoek naar een werkvoorbereider elektrotechniek vacature in Brabant? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij de Van Delft Groep. De Van Delft Groep is gevestigd in Nieuwkuijk, waar je in een warm bad stapt. Wij zijn dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie. Bij de Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouw gebonden installaties en verwelkomen we je met open armen. Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Wij hebben onze focus dan ook niet liggen op het groter willen worden, maar wel beter! We beschikken vandaag de dag over een team van 150 gedreven medewerkers, die graag de handen ineen slaan voor onze klanten.

Wat bieden wij jou als werkvoorbereider elektrotechniek

De Van Delft Groep is een echt Brabants familiebedrijf van 127 jaar oud waar eenvoud, humor en passie nog steeds voorop staan. Wij zijn op zoek naar een techneut, die kennis heeft van elektrotechnische installatietechniek en die ervaring heeft in een werkvoorbereidersrol in de installatiebranche. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan van 32 – 40 uur per week, waarbij er gesproken kan worden hoe je deze uren over de week wilt verdelen. Als werkvoorbereider elektrotechniek ben je als onderdeel van het projectteam dé onmisbare schakel in het uitvoeringsproces. Wij vragen van je dat je goed kunt organiseren en prima kan samenwerken in teamverband. Werken bij Van Delft voelt als thuiskomen bij familie. We bieden een warme werkomgeving, waar jij jezelf zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en waar respect en waardering voor elkaar centraal staan. Goede krachten betalen wij ook goed en je krijgt ook een goede pensioenregeling. Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Wij investeren graag in onze mensen en bieden je trainingen en cursussen aan om je te blijven ontwikkelen. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving, waar respect en waardering voor elkaar centraal staat.

Kom werken bij het Brabantse familiebedrijf!

Wil je meer weten over de samenwerking die je aan kan gaan met de Van Delft Groep? Ben je benieuwd naar de voorwaarden, die we je aanbieden voor het starten als werkvoorbereider elektrotechniek? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan je graag te woord en vertellen je graag meer over de openstaande vacatures die wij hebben.