Werkvoorbereider elektrotechniek

Start je toekomst als werkvoorbereider elektrotechniek bij ons en ontdek waar jij enthousiast van wordt! Wil je graag een echt vak leren en trots kunnen zijn op je projecten? Of ben je juist op zoek naar een afwisselende baan met zelfstandige klussen of veel teamwork? Bij ons kan het allemaal. Als werkvoorbereider elektrotechniek krijg je bij ons de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan uitdagende projecten. Of het nu gaat om utiliteitsbouw, industrie, infrastructuur of woningbouw; bij ons kom je in aanraking met diverse projecten en krijg je de kans om je expertise uit te breiden. Als werkvoorbereider elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van projecten. Je zorgt ervoor dat alle benodigde materialen en middelen op tijd aanwezig zijn, zodat de uitvoering van het project soepel verloopt. Daarnaast draag je zorg voor de technische tekeningen en het opstellen van de benodigde documentatie. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders, zoals engineers, projectleiders en monteurs, om ervoor te zorgen dat alles volgens planning verloopt.

Goede werksfeer bij de Van Delft Groep

Bij de Van Delft Groep hechten we veel waarde aan een goede werksfeer en een stimulerende omgeving. Je komt terecht in een enthousiast team van professionals, dat samenwerkt aan uitdagende projecten. We bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zodat je jezelf kunt blijven uitdagen en verbeteren. Om in aanmerking te komen als werkvoorbereider elektrotechniek bij ons, is het belangrijk dat je een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau hebt, bij voorkeur in de richting van elektrotechniek. Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol is een pré. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en elektrotechnische normen. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met verschillende belanghebbenden. Sterke organisatorische en probleemoplossende vaardigheden zijn vanzelfsprekend. Bekendheid met softwaretools zoals AutoCAD, Revit en Microsoft Office is een pluspunt.

Meer weten over de vacature werkvoorbereider elektrotechniek?

Wil jij je passie voor elektrotechniek omzetten in een succesvolle carrière? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken bij een echt familiebedrijf? Solliciteer dan nu als werkvoorbereider elektrotechniek bij ons en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken aan uitdagende projecten en je te ondersteunen in jouw professionele groei. We zien jouw interesse in onze vacature werkvoorbereider elektrotechniek graag tegemoet. De koffie staat voor je klaar.