Werkvoorbereider elektrotechniek

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider elektrotechniek. Ben jij die techneut in hart en nieren die kennis heeft van elektrotechnische installatietechniek en ervaring heeft in een werkvoorbereidersrol in de installatiebranche? Dan ben jij degene die wij bij Van Delft Groep goed kunnen gebruiken. Wij nodigen je uit om te solliciteren op de uitdagende functie van werkvoorbereider elektrotechniek. Wij zijn dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie. Bij Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouwgebonden installaties. Als werkvoorbereider ben je als onderdeel van het projectteam dé onmisbare schakel in het uitvoeringsproces. Wij vragen van je dat je goed kunt organiseren en prima kan samenwerken in teamverband. Je werkzaamheden zijn zeer afwisselend en bestaan uit:

  • Verzorgen en bewaken van de planning
  • Het benodigde materiaal en materieel bestellen en levertijden bewaken
  • Offertes aanvragen van goederen en diensten en deze controleren
  • Meer- en minderwerk offertes maken
  • Werktekeningen controleren en uitgeven
  • Duidelijk werkinstructies geven op de bouw
  • Contact onderhouden met zowel intern als extern betrokken partijen

Wat bieden wij jou als werkvoorbereider elektrotechniek

Werken bij Van Delft voelt als thuiskomen bij familie. We bieden een warme werkomgeving waar jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en waar respect en waardering voor elkaar centraal staan. Je zult met plezier je werk doen en daardoor goede prestaties leveren. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan van 32 – 40 uur per week, waarbij er gesproken kan worden hoe je deze uren over de week wilt verdelen. Goede krachten betalen wij ook goed en je krijgt ook een goede pensioenregeling. Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Onderdeel van deze functie zijn een telefoon en een laptop van de zaak. Wij investeren graag in onze mensen en bieden je trainingen en cursussen aan om je te blijven ontwikkelen. Natuurlijk horen een gezellige borrel of een uitje er op zijn tijd ook bij. 

Kom werken bij het Brabantse familiebedrijf!

Van Delft Groep is een echt Brabants familiebedrijf van 126 jaar oud waar eenvoud, humor en passie nog steeds voorop staan. We zijn een informele organisatie die niet groter wil worden, maar wel beter. We gaan informeel en tegelijk respectvol met elkaar om. Wij hebben vijf kernwaarden: humor, familie, eenvoud, horizon en passie. We vinden het belangrijk dat jij past binnen deze kernwaarden. Wij zijn dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie. . Spreekt onze bedrijfsfilosofie jou aan? Neem vandaag nog contact met ons op!