Vacature werkvoorbereider installatietechniek

Ben je op zoek naar een uitdagende vacature als werkvoorbereider installatietechniek? Bij Van Delft Groep hebben we een geweldige mogelijkheid voor jou. Als een professioneel bedrijf in de installatietechniek bieden we een inspirerende werkomgeving met interessante projecten. In deze rol speel je een essentiële rol in het plannen, voorbereiden en coördineren van installatietechnische projecten. We zoeken een enthousiaste professional met ervaring als werkvoorbereider in de installatietechniek. Het is belangrijk dat je een technische achtergrond hebt en bekend bent met de verschillende aspecten van installatietechniek. Je verantwoordelijkheden omvatten het maken van gedetailleerde technische tekeningen, het opstellen van calculaties en het aanvragen van offertes. Bovendien is kennis van relevante wet- en regelgeving in de installatietechniek essentieel om ervoor te zorgen dat de projecten voldoen aan de geldende normen en voorschriften. Bij Van Delft Groep streven we naar innovatie en kwaliteit. We bieden een stimulerende werkomgeving, waarin je de mogelijkheid hebt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien als professional. Als je ervaring hebt met softwaretools zoals AutoCAD, Revit en Microsoft Office, is dat een pre. Als werkvoorbereider installatietechniek ben je verantwoordelijk voor: 

  • Verzorgen en bewaken van de planning
  • Bestellen van het benodigde materiaal en materieel en het bewaken van de levertijden
  • Aanvragen van offertes van goederen en diensten en deze controleren
  • Meer- en minderwerk offertes maken
  • Werktekeningen controleren en uitgeven
  • Duidelijke werkinstructies geven op de bouw
  • Contact onderhouden met zowel intern als extern betrokken partijen

Vacature werkvoorbereider installatietechniek bij Van Delft Groep

Ben jij op zoek naar een uitdagende vacature als werkvoorbereider installatietechniek? Bij ons is er een geweldige kans voor jou! Als werkvoorbereider installatietechniek bij Van Delft Groep krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse projecten en een belangrijke rol te spelen in het succesvol realiseren ervan. Als werkvoorbereider installatietechniek ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van installatietechnische projecten. Je zorgt ervoor dat alle benodigde materialen, middelen en documentatie op tijd beschikbaar zijn, zodat het project volgens planning kan verlopen. Je werkt nauw samen met verschillende teams, zoals engineers, projectleiders en monteurs, om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het project goed op elkaar afgestemd zijn. Bij ons krijg je de kans om je technische kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Je werkt met geavanceerde installaties en innovatieve technologieën, waardoor je voortdurend wordt uitgedaagd en kunt groeien in je vakgebied. Daarnaast bieden we een stimulerende werkomgeving waarin teamwork en samenwerking centraal staan. Je werkt samen met enthousiaste en ervaren professionals, die jou ondersteunen en begeleiden bij jouw professionele groei.

Werkvoorbereider installatietechniek vacature bij Van Delft Groep

De Van Delft Groep is een bedrijf dat bol staat van enthousiasme, vakmanschap en innovatie. Met passie voor techniek en oog voor kwaliteit, leveren wij hoogwaardige installaties in diverse sectoren. Onze kenmerken? Een hecht team van professionals, dat met plezier samenwerkt aan uitdagende projecten. We streven naar optimale klanttevredenheid, waarbij we luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten. Met een dynamische werkomgeving en volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, bieden wij een inspirerende plek om jouw talenten te benutten. Bij de Van Delft Groep bouwen we aan de toekomst van techniek. Om in aanmerking te komen voor deze vacature als werkvoorbereider installatietechniek, is een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau vereist. Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring in de installatietechniek, waarbij bekendheid met relevante wet- en regelgeving en normen een pluspunt is. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en ben je goed in het plannen en organiseren van werkzaamheden.

Meer weten over werkvoorbereider installatietechniek vacature?

Als werkvoorbereider installatietechniek bij ons kom je terecht in een dynamische en stimulerende werkomgeving. We bieden goede arbeidsvoorwaarden bij onze werkvoorbereider installatietechniek vacature en volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bovendien krijg je de kans om bij te dragen aan belangrijke projecten en samen te werken met gepassioneerde collega’s. Solliciteer nu op onze werkvoorbereider installatietechniek vacature en ontdek de boeiende carrièremogelijkheden die wij te bieden hebben. We kijken ernaar uit om jouw talent en enthousiasme te verwelkomen in ons team!