Vacature werkvoorbereider installatietechniek

Ben je op zoek naar een baan als werkvoorbereider installatietechniek? Bij Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame bouwgebonden installaties. Wij zijn dé totaalinstallateur met een groot enthousiasme voor techniek en wij volgen innovaties op de voet. Vind jouw nieuwe baan als werkvoorbereider installatietechniek bij het echte Brabantse familiebedrijf Van Delft Groep uit Nieuwkuijk. Wij zijn dol op techneuten die kennis en ervaring hebben met installatietechniek. Wij nodigen je dan ook uit om te solliciteren op deze uitdagende en afwisselende functie. Als werkvoorbereider ben je als onderdeel van het projectteam dé onmisbare schakel in het uitvoeringsproces. Je bent ondersteunend en bereidt alle werkzaamheden goed voor. Zo ben je verantwoordelijk voor: 

  • Verzorgen en bewaken van de planning
  • Bestellen van het benodigde materiaal en materieel en het bewaken van de levertijden
  • Aanvragen van offertes van goederen en diensten en deze controleren
  • Meer- en minderwerk offertes maken
  • Werktekeningen controleren en uitgeven
  • Duidelijke werkinstructies geven op de bouw
  • Contact onderhouden met zowel intern als extern betrokken partijen

Warme werkomgeving voor werkvoorbereider installatietechniek

Je wilt natuurlijk weten wat Van Delft jou te bieden heeft. Allereerst vinden wij het vooral belangrijk dat Van Delft bij jou past en jij bij Van Delft. Wij zijn een oud familiebedrijf en zien jou ook als een nieuw lid van de familie. We bieden je dan ook een warme werkomgeving waar jij met plezier je werk zult doen en je optimaal kunt ontwikkelen. Door met respect en waardering met elkaar om te gaan is er een fijne werkomgeving waar je goede prestaties zult leveren. Goede krachten worden door ons goed betaald en wij bieden je ook een goede pensioenregeling. Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Telefoon en laptop krijg je van de zaak. We bieden een uitdagende en afwisselende baan van 32 – 40 uur per week. Hoe je die uren verdeelt over de week is bespreekbaar. 

Kom werken bij het Brabantse familiebedrijf!

Wij zijn een informele organisatie die niet groter wil worden, maar wel beter. Onze kernwaarden zijn de volgende woorden: humor, familie, eenvoud, horizon en passie. Voel jij je aangesproken door deze kernwaarden? Solliciteer dan vandaag nog op de functie van werkvoorbereider installatietechniek. Voor een goede onderling band organiseren wij regelmatig een gezellige borrel of een uitje. Wij investeren in onze mensen en door middel van cursussen blijf jij je ontwikkelen.