Vacature werkvoorbereider installatietechniek

Ben je op zoek naar een baan als werkvoorbereider installatietechniek? Ben je op zoek naar een familiebedrijf, dat het beste met je voor heeft? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij de Van Delft Groep. De Van Delft Groep is op zoek naar een werkvoorbereider installatietechniek met ervaring. Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Wij hebben onze focus dan ook niet liggen op het groter willen worden, maar wel beter! Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in voornamelijk Noord-Brabant. De Van Delft Groep is een innovatieve installateur. Als innovatieve installateur leveren wij een totaalpakket aan al onze opdrachtgevers. Doordat wij onszelf blijven door ontwikkelen, is het vanzelfsprekend dat wij op zoek zijn naar goede krachten. Vandaag de dag beschikken wij over 150 medewerkers, die stuk voor stuk met veel plezier naar hun werk gaan. Word jij onze nieuwe collega en vervul jij de vacature als werkvoorbereider installatietechniek in? Wij nodigen je graag uit voor een bak koffie in Nieuwkuijk. Als werkvoorbereider installatietechniek ben je verantwoordelijk voor: 

  • Verzorgen en bewaken van de planning
  • Bestellen van het benodigde materiaal en materieel en het bewaken van de levertijden
  • Aanvragen van offertes van goederen en diensten en deze controleren
  • Meer- en minderwerk offertes maken
  • Werktekeningen controleren en uitgeven
  • Duidelijke werkinstructies geven op de bouw
  • Contact onderhouden met zowel intern als extern betrokken partijen

Vacature werkvoorbereider installatietechniek

Wij zijn dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie. Bij Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouw gebonden installaties. Van Delft Installatiebeheer biedt haar klanten aan de ene kant een professioneel, gestructureerd onderhoudsbedrijf met strakke proceslijnen. Aan de andere kant zijn wij vanwege onze omvang nog dat échte familiebedrijf met korte lijnen en medewerkers met een positieve en aanstekelijke no-nonsense mentaliteit. Je zal merken dat je in een warm familiebedrijf wordt onthaald. Doordat wij alles onder één dak bieden op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische installaties, maken wij echt het verschil. Het is dan ook niet voor niets dat wij aandacht voor onze medewerkers hoog op de agenda hebben staan. Iedereen is bij ons gelijk.

Meer weten over de Van Delft Groep?

Ben je benieuwd of er plek is voor jou in ons team? Neem een kijkje bij onze vacatures en laat je verrassen door de vele voordelen die wij je aanbieden. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering voor elkaar centraal staat. Iedereen is bij ons gelijk en wij verwachten dat iedereen met respect behandelt wordt. Er is bij ons ruimte voor ontwikkeling, de mogelijkheid tot parttime werken, er is een goede en fijne sfeer en wij organiseren met regelmaat leuke borrels en uitjes. Naast al deze gezelligheid krijg je op basis van een 40-urige werkweek 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.