Chef monteur elektrotechnische installaties

Gaat je hart sneller kloppen bij de functie van chef monteur elektrotechnische installaties? Ben je op zoek naar een uitdagende functie in een warm team, waar je je skills kunt inzetten om elektrotechnische installaties als een zonnetje te laten lopen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij de Van Delft Groep. De Van Delft Groep is gevestigd in Nieuwkuijk en is een echt familiebedrijf, waar je je vanaf dag één welkom voelt. Wij zijn dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie. Bij de Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouw gebonden installaties. Als chef monteur elektrotechnische installaties bouw je samen met jouw collega’s aan uitdagende utilitaire projecten. Je voert zelfstandig installatiewerkzaamheden uit aan elektrotechnische installaties conform de huidige normen en voorschriften. Werken als chef monteur elektrotechnische installaties bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Wij hebben onze focus dan ook niet liggen op het groter willen worden, maar wel op beter willen worden.

Chef monteur elektrotechnische installaties vacature

Als chef monteur elektronische installaties ben je verantwoordelijk voor je team en de studenten die je begeleidt. Je bent het aanspreekpunt en je hebt de skills om je collega’s, studenten en hulp monteurs iets bij te leren en te sturen. Wij bieden je een vacature aan van 32-40 uur, omdat het bij ons ook mogelijk is om vier dagen in de week te werken. Dit doen wij graag met je in overleg. We vinden het vooral belangrijk dat Van Delft bij jou past en jij bij Van Delft. Hoe wij zijn, zie je terug in onze betekenisvolle kernwaarden. Wij vinden het belangrijk dat nieuw personeel ook past binnen deze kernwaarden. Wil je gevoel krijgen bij wat onze kernwaarden in de praktijk betekenen? Familie, de ander is belangrijk voor ons. Eenvoud, wij doen gewoon en doen het gewoon goed. Humor, onze glimlach geeft duurzame energie, Passie, ons enthousiasme werkt aanstekelijk en als laatste de horizon: we zijn nieuwsgierig, ontdekken zo nieuwe werelden en verbreden hierdoor onze horizon. 

Meer weten over de vacature chef monteur elektrotechnische installaties?

Steek je graag de handen uit de mouwen bij particuliere en zakelijke klanten? Geef je graag leiding over de collega’s maar ben je wel onderdeel van het team? Dan is de vacature chef monteur elektrotechnische installaties echt iets voor jou. Voor goede, technische mensen is er bij de Van Delft Groep altijd plaats.