Cultuur, sfeer en kernwaarden

Wij zijn een informele organisatie die niet groter wil worden, maar wel beter! Dit doen we in de eerste plaats door op een informele manier en met respect met elkaar om te gaan. Iedereen is gelijk. Natuurlijk houden we van gezelligheid, maar we nemen ook onze verantwoordelijkheid. Wij houden van ons werk en zeggen niet voor niets: ‘prestatie leveren geeft plezier’. Onze werknemers beoordelen de Van Delft Groep niet voor niets gemiddeld met een 8,1!  

Wanneer je bij ons komt werken, dan willen wij natuurlijk dat je ook zo lang mogelijk blijft. Wist je dat ons gemiddelde dienstverband maar liefst meer dan 10 jaar is? 

Onze kernwaarden

Hoe wij zijn, zie je terug in onze kernwaarden. Wij vinden het belangrijk dat nieuw personeel ook past binnen deze kernwaarden. Wil je gevoel krijgen bij wat onze kernwaarden in de praktijk betekenen?

Familie

De ander is belangrijk voor ons.

Eenvoud

Wij doen gewoon en doen het gewoon goed.

Humor

Onze glimlach geeft duurzame energie.

Passie

Ons enthousiasme werkt aanstekelijk

Horizon

We zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden.

Veiligheid en kwaliteit

De Van Delft Groep is al jaren gecertificeerd volgens de VCA**. Dat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan komt terug in onze opleidingen op het gebied van veiligheid. Alle operationele medewerkers werken met VCA, daarnaast wordt ook geïnvesteerd in andere opleidingen op het gebied van veiligheid. Zoals hoogwerker opleidingen of andere vak gerelateerde cursussen. De Van Delft Groep organiseert daarnaast diverse bijeenkomsten op het gebied van Veiligheid en Gezondheid. Er worden maandelijks toolboxen gehouden en we hebben een veiligheidsbewustzijn programma!

Alle lagen van onze organisatie zijn betrokken bij veiligheid. Van directeur tot administratieve medewerker tot monteur. Dit komt tot uiting in onze VGWM-commissie, waarin alle lagen van het bedrijf betrokken zijn. Kortom: de Van Delft Groep doet er alles aan om jou na een dag werken weer veilig en gezond thuis te laten komen!