Chef monteur werktuigbouwkundige installaties

Ben je op zoek naar een functie als chef monteur werktuigbouwkundige installaties? Ben je op zoek een uitdagende functie binnen een familiebedrijf, waar de normen en waarden in ere zijn gehouden en waar je in een warm bad terecht komt? Zoek dan niet verder. Bij de Van Delft Groep zijn we dol op worstenbroodjes en drinken we graag een drankje na werktijd in onze eigen bar met onze medewerkers. Als chef monteur werktuigbouwkundige installaties hoor je daar absoluut bij en nodigen we je dan ook graag uit om het weekend fijn met ons in te luiden na een prettige werkweek met je naaste collega’s. Bij de Van Delft Groep voelt het als een feestje, maar wij werken hard en we gaan graag aan de slag voor al onze klanten. Of dit nu particuliere of zakelijke klanten zijn, ons team gaat vol enthousiasme aan het werk om de problemen te verhelpen en service onderhoud in goede banen te leiden. Je gaat werken in team verband, maar je zult ook de skills in huis moeten hebben om zelfstandig naar een klant te gaan en je werk succesvol af te ronden. 

Chef monteur werktuigbouwkundige installaties bij de Van Delft Groep

Als chef monteur werktuigbouwkundige installaties begeleid je leerlingen en hulp monteurs en ben je het aanspreekpunt van deze fijne groep mensen. We bieden je een uitdagende en afwisselende baan voor 32-40 uur per week in en rondom Nieuwkuijk. Het is dan ook erg handig als je in de buurt woonachtig bent, zodat je binnen een korte tijd met je auto bij ons bedrijf kunt zijn. Wij zoeken iemand die leergierig is, klantgericht, die goed kan samenwerken in teamverband en die passie heeft voor het werk. Zeker als je de functie van chef monteur werktuigbouwkundige installaties wilt bekleden, is dit een hele goede en belangrijk eigenschap. De Van Delft Groep bestaat vandaag de dag uit meer dan 150 werknemers, die je van harte verwelkomen binnen het familiebedrijf. Wij hebben onze focus niet liggen op het groter willen worden, maar wel beter! Met jouw kennis en vaardigheden willen wij onze diensten verbreden. 

Meer weten over de functie als chef monteur werktuigbouwkundige installaties?

Wil jij werken bij een organisatie waar je elke dag aan nieuwe en interessante uitdagingen werkt? Dan zoeken wij jou! Neem direct een kijkje bij de vacature chef monteur werktuigbouwkundige installaties die de Van Delft Groep je aanbiedt!