Installatietechniek vacatures

Vind jouw installatietechniek vacatures bij Van Delft!

Ben je op zoek naar installatietechniek vacatures? Ben je op zoek naar een bedrijf waar het voelt als thuiskomen bij familie? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij de Van Delft Groep. Wij bieden je vandaag de dag een ruim aanbod aan in verschillende installatietechniek vacatures. De Van Delft Groep is gevestigd in het Brabantse Nieuwkuijk, waar je van harte welkom bent. Wij beschikken over een team van 150 medewerkers die je met open armen ontvangen. Wij hebben onze focus niet liggen op het groter willen worden, maar wel beter! We bieden je een uitdagende en afwisselende baan aan van 32-40 uur per week. Dit is afhankelijk wat jouw wens en ervaring. Waar word jij enthousiast van? Een echt vak leren en trots kunnen zijn op je projecten? Neem dan direct contact met ons op. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen bij onze openstaande installatietechniek vacatures. Laat je verrassen door de fijne voorwaarden die wij je aanbieden en plan een kop koffie in met onze HR.

Verschillende installatietechniek vacatures

Van Delft Groep is een echt familiebedrijf met meer dan 127 jaar ervaring. Ons bedrijf is generatie op generatie overgegaan. Wij willen de warme familieband, die wij hebben gecreëerd en opgebouwd met onze medewerkers, behouden en versterken. Dit doen wij door goede arbeidsvoorwaarden, maar ook door het organiseren van personeelsuitjes en feestavonden. Vergeet onze eigen bar niet. Naast al deze gezelligheid en saamhorigheid moet er uiteraard ook serieus en goed worden gewerkt. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving, waar respect en waardering voor elkaar centraal staat. Iedereen is bij ons gelijk. Ben je enthousiast geworden over ons bedrijf? Wij vertellen je graag meer over de fijne bijkomstigheden die wij je aanbieden als je bij ons een contract tekent. Goede mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen we. Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties. Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (o.b.v. fulltime dienstverband). Ee bieden je een goede pensioenregeling. We investeren graag in jou en je krijgt dan ook kansen om je d.m.v. een training, cursus en/of opleiding te blijven ontwikkelen. Een vervoermiddel (woon/werk verkeer), telefoon en laptop van de zaak zijn ook onderdeel van deze functie.

Meer weten over onze installatietechniek vacatures?

Wil je meer weten over de openstaande installatietechniek vacatures? We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. De Van Delft Groep is dé totaalinstallateur waar je graag wilt werken.