Opleiding eerste monteur W

Hallo! Mijn naam is Richard Bodar, 18 jaar oud en ik ben 8 maanden werkzaam bij de Van Delft Groep als leerling-monteur.

Mijn werkdag begint iedere dag op de zaak met het inladen van de spullen in de bus en om koffie te drinken met mijn collega’s. Daarna gaan we naar onze eerste klus. Ik werk op de serviceafdeling en de werkzaamheden zijn erg afwisselend. Nu houd ik me vooral bezig met het vervangen van CV-ketels. Op een dag plaatsen we circa 2 CV-ketels. Als we de laatste ketel hebben vervangen, rijden we naar de zaak om alvast voorbereidingen te treffen voor de volgende dag.

Ik vind het werk leuk omdat het erg variërend is. Je weet nooit wat je tegenkomt en hoe je het dan het beste kan oplossen. Iedere dag is weer een uitdaging!

Voordat ik mijn BBL-opleiding ging volgen, heb ik ook 10 weken stage gelopen bij de Van Delft Groep. Deze stage is me erg goed bevallen en daarom heb ik ervoor gekozen om hier mijn BBL-opleiding te doorlopen!

Ik zit nu in mijn tweede leerjaar van de BBL-opleiding eerste monteur werkbouwkundig installatie (niveau 3) bij het ROC in Tilburg. Iedere dinsdag ga ik naar school om de vakken: Nederlands, theorie uitleg, theorie maken en practicum te volgen.

Ik zou de Van Delft Groep aanbevelen aan andere leerlingen omdat ze goede begeleiding geven aan de leerlingen en je hier ook de mogelijkheid krijgt om door te groeien.

Heb ik jou nieuwsgierig gemaakt en wil jij ook leren en werken tegelijk? Dit is mogelijk bij de Van Delft Groep! Wij komen graag met jou in contact. Stuur gerust een e-mail naar sollicitatie@vandelftgroep.nl voor de mogelijkheden.