Opleiding Financieel Administratief medewerker

Hoi! Mijn naam is Caitlin Hoek, 20 jaar en woonachtig in Drunen. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar van de opleiding ‘Financieel Administratief medewerker’ niveau 3. Deze opleiding volg ik op het Koning Willem I College in Den Bosch. Dit is alweer mijn laatste stageweek bij de Van Delft Groep en ik wil graag mijn ervaring met jullie delen.

Binnen een stagebedrijf vind ik het belangrijk dat ik goede begeleiding krijg, maar ook dat ik de kans krijg om dingen zelf te ontdekken en uit te proberen. Deze kans kreeg ik en ik werd geholpen daar waar nodig was.

Mijn stagedag was altijd goed gevuld. Na het opstarten van mijn mail en de programma’s die ik nodig had, begon ik aan het gereed melden van de pakbonnen. Vervolgens de ICF facturen en de bankafschriften. Voor deze taken was ik verantwoordelijk en deze keerde dagelijks terug. Daarnaast nam ik ook de inkomende telefoontjes aan die binnenkwamen bij de receptie, ruimde ik weekstaten op, maakte ik een begroting en zo waren er nog vele andere werkzaamheden die ik op me nam.

Het meest heb ik geleerd van mijn directe collega’s. Ik heb geleerd dat elk probleem of situatie is op te lossen op een andere manier en hoe je binnen een team goed kunt samenwerken. Kortom; ik ben tijdens mijn stageperiode erachter gekomen dat ik dit beroep in de toekomst graag wil uitoefenen.

Wat ik uiteindelijk hoop te bereiken is dat ik volgend schooljaar slaag voor mijn opleiding en om daarna werk te kunnen vinden in deze branche. Wie weet weer in net zo’n leuk team als bij de Van Delft Groep!

Ik heb een super gezellige en leerzame stageperiode gehad bij de Van Delft Groep! Heb ik jou nieuwsgierig gemaakt en ben jij ook opzoek naar een stageplek? Stuur gerust een e-mail naar [email protected] en vraag naar de mogelijkheden.