Opleiding eerste monteur werktuigbouwkundige installaties

Hallo! Ik ben Marien Visser, 17 jaar oud en ik woon in Sprang-Capelle. Ik werk nu 1 jaar als leerling monteur bij Van Delft Groep. Ik volg de opleiding eerste monteur W niveau 3 op het ROC in Tilburg. Ik ga 1 keer per week naar school voor theorie en 1 keer per 2 weken ga ik naar IW voor praktijktraining. De overige dagen werk ik bij de Van Delft Groep.

Momenteel begint mijn dag om 07.30 uur. Dit komt omdat ik nu op een project werk waar we bezig zijn met renoveren. Dit is bij klanten thuis dus is er afgesproken dat we niet om 07.00 uur beginnen, maar om 07.30 uur. Ik maak veel warmtepompen en CV installaties. Momenteel zijn we met 5 medewerkers werkzaam op de bouw. Mijn werkdag eindigt om 16.00 uur. Als we om 07.00 uur beginnen, eindigt mijn werkdag om 15.45 uur.

Ik ervaar de Van Delft Groep als een fijn leerbedrijf om mijn vak te leren. Er wordt veel aandacht gegeven aan de leerlingen en je krijgt eerlijke kansen. Hierdoor word je op een zo goed mogelijke manier opgeleid. Als je verder wilt studeren krijg je hier ook zeker de kans voor. Er is een goede communicatie tussen school en het leerbedrijf. Dit is erg fijn.

Ik ben bij de Van Delft Groep gekomen door een presentatie op school. Op het moment dat we een bedrijf moesten kiezen kwamen er verschillende bedrijven naar school om een presentatie te geven. Dit heeft erg goed geholpen bij mijn keuze. Een kennis van mij werkte ook bij de Van Delft Groep. Vanaf toen wist ik eigenlijk wel zeker dat ik hier wilde werken.

Na deze opleiding wil ik nog doorstuderen voor leidinggevend monteur niveau 4. Daarna wil ik de opleiding Middelbare Installatietechniek Werktuigbouwkunde volgen en vervolgens deze uitbreiden naar Hoger Installatietechniek Werktuigbouwkunde. Uiteindelijk wil ik heel graag tekenaar en engineer worden bij de Van Delft Groep. Ik ben heel blij dat ik bij de Van Delft Groep de kans krijg om mijn horizon te verbreden.

Heb ik jou nieuwsgierig gemaakt en wil jij ook leren en werken tegelijk? Dit is mogelijk bij de Van Delft Groep! Wij komen graag met jou in contact. Stuur gerust een e-mail naar¬†[email protected]¬†voor de mogelijkheden.