Opleiding zelfstandig monteur

Hoi! Mijn naam is Ardjoena Junaidi, 20 Jaar oud en ik ben nu ongeveer 3,5 jaar werkzaam binnen de Van Delft Groep als hulpmonteur installatietechniek voor utilitaire projecten.

Mijn werkdag begint met een stuk rijden naar het project om vervolgens een kopje koffie te drinken met mijn collega’s. Tijdens het koffie drinken wordt er overlegd met mijn collega’s en leidinggevende over de werkzaamheden die we die dag gaan verrichten.

Op dit moment ben ik werkzaam op het project Kapimex in Breda. Dit gebouw wordt bijna opgeleverd en we zijn nu bezig om alles af te ronden, zoals: het sanitair verder in orde maken, afmonteren van installaties, doorspoelen van de waterinstallatie en overige kleine punten die nog afgewerkt moeten worden.

Ik vind het leuk dat mijn werkdag nooit hetzelfde is. De verschillende bouwen waar ik kom, kunnen wel wat gemeen hebben met elkaar, maar het systeem en de installaties die er in komen/zitten zijn altijd verschillend. Kortom: het is dus altijd leerzaam en leuk om op elke bouw toch weer een nieuw systeem in te maken.

Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding zelfstandig monteur installatietechniek (niveau 3) op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Iedere woensdag ga ik van 08.15 uur tot 16.15 uur naar school om daar technische vakken te volgen. Daarnaast volg ik ook de vakken Nederlands, loopbaan en burgerschap, rekenen en natuurscheikunde.

Heb ik jou nieuwsgierig gemaakt en wil jij ook leren en werken tegelijk? Dit is mogelijk bij de Van Delft Groep! Wij komen graag met jou in contact. Stuur gerust een e-mail naar [email protected] voor de mogelijkheden.