Loodgieter vacature

Vind jouw loodgieter vacature bij Van Delft!

Ben je op zoek naar een loodgieter vacature? Ben je op zoek naar een nieuwe baan als loodgieter? Stop dan direct met zoeken en neem een kijkje bij de vacature van de Van Delft Groep. De Van Delft Groep is gevestigd in Nieuwkuijk en biedt jou de Brabantse gezelligheid waar je naar op zoek bent. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 127 jaar ervaring. Wij zijn een informele organisatie die niet groter wil worden, maar wel beter! Dit doen we in de eerste plaats door op een informele manier en met respect met elkaar om te gaan. Als loodgieter behoor je bij ons team en dat vinden we fijn. Wij willen jou verwelkomen in onze hechte groep, waardoor iedere dag een feestje wordt om te werken. Het is daarom belangrijk dat je in teamverband kan werken, maar het is ook prettig als je zelfstandig aan de slag kan. Om de loodgieter vacature in te vullen vragen we om MBO werk- en denkniveau. Er wordt verwacht dat je kleine aanpassingen aan cv-installaties kunt uitvoeren. Ben je benieuwd of een jij degene bent die onze loodgieter vacature in kan vullen? Neem dan direct contact met ons op. Wij overtuigen je graag van de kennis die jij in je hebt!

Van Delft Groep voor de leukste loodgieter vacature

Bij De Van Delft Groep hebben we op dit moment een leuke vacature voor een loodgieter. Als bedrijf in de installatietechniek bieden we een dynamische werkomgeving met uitdagende projecten. Als loodgieter bij De Van Delft Groep speel je een cruciale rol in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmings- en waterleidingsystemen. We zijn op zoek naar een enthousiaste professional met ervaring als loodgieter die de loodgieter vacature in kan vullen. Je hebt een brede kennis van loodgieterswerk, inclusief het leggen van leidingen, het monteren van sanitaire voorzieningen en het oplossen van storingen. Het is belangrijk dat je bekend bent met relevante regelgeving en normen in de installatietechniek, om ervoor te zorgen dat de projecten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Als loodgieter bij De Van Delft Groep ben je een echte vakman/vakvrouw. Je werkt zelfstandig, maar bent ook een teamspeler die goed kan samenwerken met collega’s en andere belanghebbenden. Je bent klantgericht en streeft naar optimale klanttevredenheid.

Loodgieter vacature bij de Van Delft Groep

In de loodgieter vacature bij de Van Delft Groep zijn er enkele belangrijke kenmerken die je moet bezitten. Ten eerste is technische expertise en ervaring als loodgieter essentieel. Je moet bekend zijn met diverse loodgieterswerkzaamheden, zoals het leggen en onderhouden van leidingen, installeren van sanitaire voorzieningen en het oplossen van storingen. Daarnaast is het belangrijk om een proactieve en zelfstandige werkhouding te hebben, waarbij je nauwkeurig en efficiënt kunt werken. Communicatieve vaardigheden zijn ook van groot belang, omdat je regelmatig zult samenwerken met collega’s en klanten. Tot slot is het waardevol om flexibel en oplossingsgericht te zijn, zodat je adequaat kunt reageren op verschillende uitdagingen die zich kunnen voordoen tijdens projecten. Bij de Van Delft Groep streven we ernaar om een hecht team van loodgieters te creëren, die deze kernwaarden en kenmerken belichamen. We waarderen jouw bijdrage aan ons bedrijf en bieden volop kansen voor groei, ontwikkeling en een inspirerende loopbaan in de installatietechniek.

Meer weten over de loodgieter vacature?

Bij de Van Delft Groep investeren we in onze medewerkers. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast werk je met professionele gereedschappen en technologieën om je werk efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging als loodgieter en wilt werken bij een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek, solliciteer dan nu bij de Van Delft Groep. We kijken uit naar jouw enthousiasme en expertise om ons team te versterken en samen hoogwaardige installaties te realiseren. De loodgieter vacature kan door jou ingevuld worden!