Loodgieter vacature

Vind jouw loodgieter vacature bij Van Delft!

Ben je op zoek naar een loodgieter vacature? Ben je op zoek naar een nieuwe baan als loodgieter? Stop dan direct met zoeken en neem een kijkje bij de vacature van de Van Delft Groep. De Van Delft Groep is gevestigd in Nieuwkuijk en biedt jou de Brabantse gezelligheid waar je naar op zoek bent. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 127 jaar ervaring. Wij zijn een informele organisatie die niet groter wil worden, maar wel beter! Dit doen we in de eerste plaats door op een informele manier en met respect met elkaar om te gaan. Als loodgieter behoor je bij ons team en dat vinden we fijn. Wij willen jou verwelkomen in onze hechte groep, waardoor iedere dag een feestje wordt om te werken. Het is daarom belangrijk dat je in teamverband kan werken, maar het is ook prettig als je zelfstandig aan de slag kan. Om de loodgieter vacature in te vullen vragen we om MBO werk- en denkniveau. Er wordt verwacht dat je kleine aanpassingen aan cv-installaties kunt uitvoeren. Ben je benieuwd of een jij degene bent die onze loodgieter vacature in kan vullen? Neem dan direct contact met ons op. Wij overtuigen je graag van de kennis die jij in je hebt!

Vind jouw loodgieter vacature bij de Van Delft Groep

Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor elkaar vinden wij dan ook zeer belangrijk. Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan voor 32-40 uur per week. Goede mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen we. Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties. Daarnaast ontvang je van ons 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (o.b.v. fulltime dienstverband). We investeren graag in onze medewerkers en je krijgt dan ook kansen om je d.m.v. een training, cursus en/of opleiding te blijven ontwikkelen.

Meer weten over een loodgieter vacature?

Als loodgieter ben je een belangrijke spil in ons team en wij vinden het dan ook erg fijn dat je deel uitmaakt van ons familiebedrijf. Niet voor niets zijn wij gevestigd in Brabant en dat merk je. Wij zijn dol op worstenbroodjes en wij houden ook van gezelligheid. Wij hebben namelijk een eigen bar, waar wij graag met elkaar een drankje nuttigen om het weekend in te luiden. Uiteraard nemen we ook allemaal onze eigen verantwoordelijkheid en houden van ons werk. Meer weten over de loodgieter vacature die wij je aanbieden? Plan dan een afspraak in met onze HR dames. Wij ontvangen je graag op ons kantoor.

Wil je meer weten over de aangeboden vacature voor loodgieter werk? Je kan vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Daarnaast vertellen wij je graag zelf meer over de vele voordelen die wij je aanbieden.