Loodgieter werk

Vind jouw loodgieter werk bij Van Delft!

Ben je op zoek naar een vacature voor loodgieter werk? Ben je in het bezit van de juiste loodgieter papieren en ben je op zoek naar een familiair bedrijf waar je direct aan de slag kunt met loodgieter werk? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij de Van Delft Groep. De Van Delft Groep is gevestigd in Nieuwkuijk waar je ook veelal werkzaam zult zijn. Wij werken in een straal van maximaal 30 kilometer waardoor je nooit ver weg bent van je standplaats. De Van Delft Groep heeft een geschiedenis om trots op te zijn. Vandaag de dag zijn Ad en Marc van Delft de vierde generatie die de leiding heeft over ons Brabantse bedrijf. Voor een leuke job binnen een warm familiebedrijf ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende vacatures die direct kunnen worden ingevuld. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw specialiteiten? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze kenmerken als familiebedrijf en neem een kijkje bij onze aangeboden vacatures  voor loodgieter werk die aansluiten bij jouw vakgebied. 

Vind jouw loodgieter werk bij de Van Delft Groep

De Van Delft Groep is een echt Brabants familiebedrijf waar eenvoud, humor en passie nog steeds voorop staan. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe specialisten die de handen uit de mouwen kunnen steken als loodgieter. Als loodgieter bij de Van Delft Groep wordt er van je verwacht dat je zelfstandig werkzaamheden verricht aan sanitaire installaties in verschillende woningen die onderdeel zijn van woningbouwcorporaties en van particuliere klanten. Er wordt verwacht dat je kleine aanpassingen aan cv-installaties kunt uitvoeren en graag aan de slag gaat samen met je collega’s. Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Wij hebben onze focus niet liggen op het groter willen worden, maar wel in beter worden. Daarom zijn wij altijd op zoek naar specialisten die hun vak verstaan. Wij investeren graag in onze werknemers en bieden je trainingen en cursussen aan.

Vacature loodgieter werk: wij investeren in werknemers!

Aan welke kenmerken moet je voldoen om in aanmerking te komen voor een baan als loodgieter binnen ons familiebedrijf? Wij waarderen het als je een verbindend vermogen hebt, je leergierig bent en je de klant centraal laat staan. Het is een pre dat je zelfstandig kunt werken, maar ook in teamverband goed uit de voeten kunt. Onze kernwaarden laten zich samenvatten in: passie, humor, horizon, eenvoud en familie. Wij zijn een informele organisatie die niet zozeer groter wil worden, maar wel beter. Iedereen is voor ons gelijk en respect en waardering voor elkaar staat centraal. Voor een loodgieter werk ben je bij ons aan het juiste adres.