Loodgieter werk

Vind jouw loodgieter werk bij Van Delft!

Ben je op zoek naar een baan in het loodgieter werk? Ben je op zoek naar een leuke baan bij een familie bedrijf? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Van Delft Groep. De Van Delft Groep biedt jou een uitdagende baan aan voor 32 tot 40 uur. In de functie van loodgieter werk verricht jij zelfstandig werkzaamheden aan sanitaire installaties in woningen. Deze woningen zijn vaak onderdeel van woningbouwcorporaties, maar je komt ook bij mensen thuis in de particuliere markt. Je werkt vaak in de regio (ongeveer 30 km rondom Nieuwkuijk). Het is dan ook zeer handig als je in het bezit bent van een rijbewijs B. Er wordt verwacht dat je kleine aanpassingen aan onder andere cv-installaties kunt uitvoeren. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je thuis voelt bij Van Delft. Niet voor niets beschikken wij over een eigen bar en zijn wij groot fan van Brabantse worstenbroodje. Ben je benieuwd of jij de functie voor loodgieter werk in kan vullen? Neem dan direct een kijkje bij onze vacatures en plan direct een kop koffie in met onze HR medewerkster.

Vind jouw loodgieter werk bij de Van Delft Groep

Van Delft is een familiebedrijf met meer dan 126 jaar aan ervaring. Wij bieden je graag ons warme bad aan. Wij staan bekend als een een informele organisatie die niet groter wil worden. Niet groter, maar wel beter! Dit doen we in de eerste plaats door op een informele manier en met respect met elkaar om te gaan. Iedereen is gelijk en dat merk je terug in onze onderlinge contacten en de fijne werkomstandigheden. Wij verwachten van jou dat jij dit ook met je meebrengt. Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat dan ook hoog op de agenda. De vacature loodgieter werk biedt jou de mogelijkheid aan om de warmte sfeer te ontdekken. Wij vinden het belangrijk dat jij je herkent in de kernwaarden die wij hebben opgesteld voor onze medewerkers. Daarnaast ga je met respect met collega’s en klanten om, ben je woonachtig in/vlakbij Brabant (daar zitten bijna al onze klanten), heb je MBO werk- en denkniveau en, niet geheel onbelangrijk, heb je ervaring als loodgieter.

Vacature loodgieter werk: wij investeren in werknemers!

Aan welke kenmerken moet je voldoen om in aanmerking te komen voor een baan als loodgieter binnen ons familiebedrijf? Wij waarderen het als je een verbindend vermogen hebt, je leergierig bent en je de klant centraal laat staan. Het is een pre dat je zelfstandig kunt werken, maar ook in teamverband goed uit de voeten kunt. Onze kernwaarden laten zich samenvatten in: passie, humor, horizon, eenvoud en familie. Wij zijn een informele organisatie die niet zozeer groter wil worden, maar wel beter. Iedereen is voor ons gelijk en respect en waardering voor elkaar staat centraal. Voor een loodgieter werk ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je meer weten over de aangeboden vacature voor loodgieter werk? Je kan vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Daarnaast vertellen wij je graag zelf meer over de vele voordelen die wij je aanbieden.