Rowan aan het woord.

Hallo! Mijn naam is Rowan Csizmazia, 25 jaar en woonachtig in Drunen. Ik werk in het magazijn van de Van Delft Groep als administratief medewerker.

In oktober 2011 ben ik gestart bij de Van Delft Groep. In het begin heb ik op de serviceafdeling bij Van Delft Installatiebeheer verschillende administratieve werkzaamheden uitgevoerd, zoals het terug melden van werkbonnen. Inmiddels ben ik alweer een paar jaar werkzaam in het magazijn. Ook in het magazijn voer ik diverse administratieve taken en lichte magazijnwerkzaamheden uit.

Ik heb op de Mytylschool in Tilburg gezeten. Toen ik 14 jaar was, heb ik een hersentumor gehad en heb ik in stappen toch mijn vmbo-t diploma gehaald. Na voldoende herstel ben ik via mijn oom binnengerold bij de Van Delft Groep en ik werk hier nu gemiddeld 25 uur per week.

Mijn werkdag start ik met het terug melden van bonnen van leveranciers. Dit doen we zodat we kunnen zien of de voorraden op pijl zijn. Tussendoor sta ik leveranciers te woord bij het leveren van een bestelling en help ik medewerkers bij het ophalen van bepaalde spullen die in het magazijn liggen.

Ik vind het fijn om op verschillende gebieden een aandeel te hebben in de maatschappij, waaronder de sociale contacten, maar ook het meewerken in een bedrijf en om een onderdeel te zijn van een team.

Dagelijks word ik gebracht en/of opgehaald door de regiotaxi of door een collega. Onlangs heb ik mijn brommobiel rijbewijs gehaald. Ik ben van plan om een 45 kilometerwagentje te kopen. Aangezien mijn rollator/rolstoel er makkelijk in- en uit moet, moet dit aan een aantal eisen voldoen, waardoor het nog wat tijd nodig heeft.

Ik zit helemaal op mijn plek bij de Van Delft Groep. Ik heb gemerkt dat ik lichamelijk vooruitgang boek!

Van Delft Groep is een bedrijf waar de 5 kernwaarden (eenvoud, familie, passie, humor en horizon) heel belangrijk zijn! Daarnaast hebben zij ervoor gezorgd dat ik meerdere keren ben teruggekomen en ik mij heel welkom voel! Wil jij dat gevoel ook? Ga snel naar: www.werkenbijvandelft.nl en bekijk onze openstaande vacatures. Staat er geen geschikte vacature open? Maak snel een afspraak ([email protected]) om de mogelijkheden te bespreken!