Het onafscheidelijke duo aan het woord

Even voorstellen….

Hi! Wij zijn Koen en Stephan, oftewel: het duo bij Van Delft! Beiden zijn we monteur bij de afdeling Kortlopende Projecten (KLP). We wonen in Rijen en Tilburg, nog geen 10 minuten van elkaar vandaan. Omdat wij een duo-functie hebben, hebben we ook een gezamenlijke bus. Dit betekent dat Stephan (bijna) iedere ochtend op Koen staat te wachten met 2 kopjes koffie. Voordat hun werkdag begint, geven ze elkaar een box, zodat hun werkdag goed van start kan gaan!

Onze functie

We zijn al 2 jaar werkzaam bij de Van Delft Groep. Onze functie als monteur KLP houdt in dat we loodgieterswerk, verwarming (cv-installatie/ketels verwarming), mechanische ventilatie aanleggen en we plaatsen zonnepanelen. De meeste afspraken voor ketelvervanging plannen we zelf in. De rest van de werkzaamheden wordt door kantoormedewerkers ingepland. We werken digitaal met Syntess en hebben een tablet en telefoon ter beschikking, zodat we altijd weten waar we naartoe moeten. De ene keer hebben we twee adressen op één dag, maar soms hebben we een grotere opdracht en zijn we op één adres drie dagen bezig. Deze afwisseling maakt het werk erg leuk!

Het onafscheidelijke duo…

8 jaar geleden hebben we elkaar leren kennen bij onze vorige werkgever. Sindsdien zijn we zo’n superteam en hebben we besloten dat we voor altijd samen willen werken. We noemen onszelf ook wel het onafscheidelijke duo. We zijn zo op elkaar ingewerkt en begrijpen elkaar zonder dat we iets tegen elkaar hoeven te zeggen. We zijn meer dan alleen collega’s en zien elkaar ook weleens in het weekend. De vrijdagmiddagborrel wordt iedere vrijdag gehouden bij Stephan thuis. Dit komt omdat we meestal in de buurt van Tilburg aan het werk zijn en dan niet helemaal naar de zaak hoeven te rijden en we zo toch een biertje kunnen nuttigen!

Waarom Van Delft?

We waren op zoek naar een nieuwe werkgever, maar wel een werkgever die ons als duo zou aannemen. Door middel van een open sollicitatie mochten we bij de Van Delft Groep op gesprek komen. We hadden er meteen een goed gevoel bij en hadden de keuze snel gemaakt! Tot de dag van vandaag zijn we nog steeds blij met deze keuze.

De kernwaarden

Bij de Van Delft Groep werken we met 5 kernwaarden die richting geven en houvast bij onze dagelijkse werkzaamheden. Hieronder geven we in het kort aan hoe wij ze bij ons tot uiting vinden komen.

  • Familie

Vanaf de eerste maand toen Koen en Stephan waren begonnen bij de Van Delft Groep, moest Koen vaak met zijn dochtertje naar het ziekenhuis. Het was geen probleem om vrij te nemen. Koen zegt: “Ik vond het heel fijn hoe ze er bij Van Delft mee omgingen. Je kunt echt merken dat ze bij Van Delft familie erg belangrijk vinden.” Stephan zegt: “Ik vind het erg fijn dat er naar je geluisterd wordt. Je bent geen nummertje en iedereen kent elkaar. De dingen zijn ook altijd bespreekbaar bij de Van Delft Groep.” Eenvoud “Als we iets willen maken, dan maken we het ook goed! We pakken het met beiden handen aan en we gaan ervoor!”

  • Passie

“Binnen de Van Delft Groep mogen we precies het werk doen wat we ook echt leuk vinden. We gaan er dan ook met veel enthousiasme mee aan de slag!”

  • Horizon

“Als je iets wil leren, kun je dat bespreken met je teamleider.”

  • Humor

“Bij Van Delft doen ze veel moeite zodat iedereen plezier heeft in zijn werk. Wij houden zo nu en dan ook van een geintje en hebben tijdens het werk veel lol samen. Bij Van Delft wordt dit gewaardeerd!”