Johan aan het woord.

Hallo! Mijn naam is Johan van Kempen en ik ben 35 jaar jong! Ik woon in Drunen samen met mijn vrouw en onze drieling van net 3 jaar oud.

Ik ben iets meer dan 1,5 jaar werkzaam bij de Van Delft Groep als servicemonteur en met name actief in de sector woningbouw. Hierbij moet je denken aan het onderhouden en oplossen van storingen aan verwarming, koel- en ventilatie installaties in woningen.

Momenteel volg ik een 2 jarige servicemonteur opleiding bij ROC te Tilburg. Binnen de Van Delft Groep heb ik ook een interne opleiding gevolgd en volg ik diverse cursussen van bekende installatie leveranciers (Nefit, Remeha, Itho en Intergas).

Waarom heb je voor Van Delft gekozen?

Omdat wij onverwachts een drieling kregen, ben ik op zoek gegaan naar een andere uitdaging, waarbij het goed te combineren is met het thuisfront.

Voordat ik bij Van Delft kwam werken, was ik werkzaam als verkoper, inkoper, planner en servicemonteur bij een bedrijf dat actief is in de zonwering. Hier heb ik ruim 16 jaar gewerkt. Destijds ben ik hier als leerling monteur gestart en heb ik later steeds mooiere functies weten te bekleden. Ik hoop dat ik bij Van Delft ook de kans krijg om mezelf verder te ontwikkelen!

Na ruim 16 jaar zonwering wilde ik totaal iets anders gaan doen en daarbij hoorde ik dat er bij Van Delft servicemonteurs werden gezocht en dat je hier ook een kans als zij-instromer kon krijgen. Nadat ik diverse mensen had gesproken die werken en bekend zijn met de Van Delft Groep, heb ik mijn sollicitatie de deur uit gedaan. Na het eerste gesprek voelde ik al dat dit een juiste stap kon zijn. Na mijn 2egesprek duurde het niet lang voordat de contracten getekend waren. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt gehad van deze keuze!

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou uit?

Mijn dagen beginnen meestal om 8 uur bij de klanten thuis, mits ik niet eerst op de zaak spullen moet laden. De werkzaamheden zijn erg afwisselend, waardoor geen dag hetzelfde is. Bij mensen thuis krijg je regelmatig een bakje koffie aangeboden, wat een mooie gelegenheid is om even een praatje te maken.

Hoe is jouw band met je collega’s?

Ondanks dat je veel alleen werkt, hebben wij als collega’s onderling prima contact. We helpen elkaar waar nodig is en wat ik het belangrijkste vind, we werken met en voor elkaar! Dit komt mede door de ongedwongen sfeer binnen de Van Delft Groep. De bazen zijn geen bazen, maar zij zijn ook je collega’s en gewoon bereikbaar en aanspreekbaar. Er wordt naar je geluisterd en met je meegedacht en zeker in mijn situatie met de kinderen. Er is ook voldoende ruimte voor kansen met diverse doorgroeimogelijkheden en dit wordt ook gestimuleerd!

Wil jij ook werken bij een bedrijf met een gemoedelijke werksfeer? Of zie jij jouw huidige functie niet meer zitten en wil jij je net als mij laten omscholen? Kijk dan op www.werkenbijvandelft.nlen wie weet word jij mijn nieuwe collega!Staat er geen geschikte vacature open? Maak snel een afspraak ([email protected]) om de mogelijkheden te bespreken!