Erwin aan het woord.

Hallo! Mijn naam is Erwin van Engelen. Mijn functie binnen de Van Delft Groep is alles wat te maken heeft met meet- & regeltechniek. Dit gaat van het in bedrijf stellen van allerlei componenten in de klimaattechniek en van luchtbehandeling tot warmtepompen.

Mijn werkdagen zijn altijd verschillend. De ene dag werk ik op kantoor om een principeschema door te nemen en de andere dag sta ik op de bouw om een regelkast in bedrijf te stellen of de regeltechnische componenten aan te sluiten. Daarnaast word ik ook soms ingezet voor storingen als alle monteurs volgepland staan of ga ik een monteur helpen als hij er niet uitkomt.

Het leuke aan mijn werk vind ik dat het iedere dag weer anders is. Het is altijd een uitdaging als een installatie in gebruik kan worden genomen. Er vindt dan een overleg plaats met de chefmonteur om te kijken of alle componenten juist zijn gemonteerd. Het uitdagende hieraan is of de installatie doet waarvoor hij is ontworpen.

Ik heb de opleiding LTS Elektrotechniek afgerond. Daarna ben ik naar de streekschool gegaan om vakgerichte opleidingen te volgen zoals: de opleiding hulpmonteur, service technicus en zelf oliebranders was een aparte opleiding.

Via mijn vader ben ik bij de Van Delft Groep binnen gekomen. Mijn vader was namelijk servicemonteur bij de Van Delft Groep en heeft er 39 jaar gewerkt. Inmiddels ben ik in augustus ook alweer 28 jaar werkzaam bij de Van Delft Groep. Ik heb ook soms samen met hem moeten werken en daar heb ik veel van kunnen leren.

Spreekt deze functie jou aan?! Momenteel zijn we op zoek naar een medewerker meet- & regeltechniek. Ga snel naar: www.werkenbijvandelft.nl en bekijk onze openstaande vacatures!