Miranda aan het woord.

Hallo! Mijn naam is Miranda Boer en ik ben teamleider administratie bij Van Delft Installatiebeheer BV. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij de Van Delft Groep.

Mijn dag start met het realiseren van dagstaten van de vorige dag voor alle monteurs van Van Delft Installatiebeheer. Deze dagstaten worden opgesteld op basis van de urenregistratie die de monteur op zijn smartphone registreert. Verder ben ik verantwoordelijk voor facturatie en het maken van rapportages voor diverse klanten, bewaak/optimaliseer ik processen en bestel ik de busvoorraden voor de monteurs. Wekelijks vindt er een teamleidersoverleg met de teamleiders plaats. Daarnaast neem ik deel aan kwartaalbesprekingen met woningbouwstichtingen. Ook zorg ik voor correcte administratie in Acto. Per 1 januari 2018 gaan we een overstap maken naar een nieuw ERP pakket: Syntess Atrium. De laatste weken ben ik dan ook veel bezig met de implementatie hiervan.

De afwisseling van mijn werkzaamheden maakt het werk extra leuk. Ik vind het leuk om verantwoordelijk te zijn voor correcte administratie en facturatie van onze klanten. Het verbeteren van processen levert positieve energie op. Daarnaast vind ik het werken met leuke collega’s ook een groot pluspunt!

Ik heb de opleiding Sport, Economie en Communicatie (Commerciële Economie gericht op sport) gevolgd op Fontys Hogeschool in tilburg. In 2010 heb ik mijn baan bij de KNGU (turnbond) beëindigd. Door mijn tante kwam de Van delft Groep in beeld. Een aantal jaren eerder nam ze mijn broer mee naar Van Delft, in 2010 ging ik mee. Ik ben begonnen met het terugmelden van bonnen, de planning van Brabant Water en factureren.

Ik heb het naar mijn zin bij de Van Delft Groep, daarom ben ik niet terug gegaan naar de sportwereld. Daarnaast zijn mijn werkzaamheden uitgebreid en ben ik gegroeid in mijn functie.

Naast teamleider administratie ben ik ook vice-voorzitter van de Ondernemingsraad. De OR staat voor continuïteit waarborgen en controleren binnen de Van Delft Groep. Daarnaast proberen we mogelijke problemen/bedreigingen voor te gaan en pakken we ze indien nodig aan. Ongeveer één keer per zes weken hebben we overleg met de leden van de OR. Daarnaast hebben we vier keer per jaar overleg met de directie om lopende zaken te bespreken.

Neem jij ook graag verantwoordelijkheid en heb jij kennis in de installatietechniek? Wij zijn op zoek naar een teamleider Service & Onderhoud! Staat deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer direct op deze vacature door een mail te sturen naar: [email protected]!