Sander aan het woord.

Hallo! Mijn naam is Sander van de Pol en ik ben al enige tijd werkzaam bij de Van Delft Groep. In maart 2017 was ik namelijk alweer 12,5 jaar in dienst en dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan!

Bij de Van Delft Groep ben ik begonnen als servicemonteur op de afdeling woningbouw en particuliere klanten. Drie jaar geleden heb ik een switch gemaakt en ben ik klanten gaan bedienen met utilitaire installaties. Geen één dag ziet er hetzelfde uit en de variatie in werkzaamheden maakt het werk juist zo leuk! Voor iedere dag wordt een planning gemaakt en toch kan het voorkomen dat het een hele andere wending krijgt. De ene keer voer ik onderhoud uit en het andere moment los ik storingen op. Daarnaast monitor ik installaties en daar waar nodig breng ik in kaart wat er kan worden verbeterd.

Momenteel ben ik werkzaam bij het fulfilment center van Bol.com in Waalwijk. Er staan wekelijkse onderhoudswerkzaamheden gepland. Dit houdt in dat ik waterzijdige filters reinig in de warmtepomp installatie. Dit wordt door middel van rapporten gecoördineerd. Het doel hiervan is het preventief terugdringen van storingen.

De afwisselende en uitdagende werkzaamheden maken het werk extra leuk. De techniek gaat namelijk zo snel dat je nooit bent uitgeleerd!

Daarnaast ben ik sinds kort lid geworden van de VGWM-commissie (Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu). Veiligheid en welzijn vind ik een belangrijk punt. We leven in een maatschappij waarin veel van de mensen wordt geëist, zowel werk gerelateerd als in het privéleven. Ik ben van mening dat als mensen privé gerelateerd goed in hun vel zitten, dit een positieve uitwerking heeft op het werk. Veiligheid is belangrijk en blijft een aandachtspunt. Na een werkdag hoort iedereen weer gezond en wel huiswaarts te keren!

Lijkt het jou leuk om hetzelfde te doen als ik? Kom eens (vrijblijvend) bij ons langs. We zijn namelijk op zoek naar nieuwe collega’s! Zie ik je snel?!