Servicetechnicus vacature

Ben je op zoek naar een servicetechnicus vacature? Ben je op zoek naar een openstaande vacature servicetechnicus die aansluit bij jouw expertises? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij de Van Delft Groep in het Brabantse Nieuwkuijk. Door de jaren heen is het Brabantse familiebedrijf steeds verder uitgebreid waardoor wij vandaag de dag verschillende vacatures hebben openstaan zoals een servicetechnicus vacature die beschikbaar is voor 32-40 uur. Als je interesse hebt in een servicetechnicus vacature hoef je dus niet ver te zoeken. Beschik je over de juiste skills en ben je toe aan een nieuwe uitdaging als servicetechnicus? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze aangeboden functies en neem direct contact met ons op. Bij de Van Delft Groep wordt je met open armen ontvangen en wij nodigen je graag uit voor een kop koffie. 

Servicetechnicus vacature bij de Van Delft Groep

De Van Delft Groep gebruikt diverse kernwoorden voor ons bedrijf: familie, eenvoud, horizon, passie en humor. Deze kernwoorden vertellen precies wie wij zijn en sluiten aan bij onze visie. Ons aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie maakt ons wie wij zijn. Bij de Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouw gebonden installaties en wij slaan graag de handen ineen voor onze zakelijke en particuliere klanten. Als aankomend servicetechnicus leiden wij jou op om uiteindelijk zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan werktuigbouwkundige installaties. Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Wij hebben onze focus dan ook niet liggen op het groter willen worden, maar wel op beter worden! Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons kunt blijven ontwikkelen. Als innovatieve installateur leveren wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. Met alles onder één dak op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische installaties maken wij het verschil. 

Servicetechnicus vacature bij een uniek familiebedrijf

Wil je meer weten over openstaande vacatures die wij aanbieden? Wil je meer weten over de servicetechnicus vacature die wij open hebben staan voor leergierige en gedreven medewerkers? Neem dan direct contact met ons op. De Van Delft Groep staat bekend als een vakkundig en familiair bedrijf dat graag nieuwe krachten verwelkomt. Wij vinden het belangrijk dat de Van Delft Groep bij jou past en jij bij Van Delft. Ben je benieuwd naar de functie die wij aanbieden? Wij zien je bericht graag tegemoet.