Servicetechnicus vacature

Ben je op zoek naar een servicetechnicus vacature? Kom je net van school of zit je niet meer fijn op je plek bij een andere organisatie? Zoek dan niet verder en neem direct een kijkje bij de openstaande vacatures die De Van Delft Groep je aanbiedt. Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Wij hebben onze focus dan ook niet liggen op het groter willen worden, maar wel beter! Aandacht voor onze medewerkers is dan ook echt één van de belangrijkste kernwaarden die wij naleven op de werkvloer. De Van Delft Groep gebruikt diverse kernwoorden voor het bedrijf: familie, eenvoud, horizon, passie en humor. Deze kernwoorden vertellen precies wie wij zijn en ze sluiten perfect aan bij onze visie. Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in voornamelijk Noord-Brabant. De Van Delft Groep bestaat ongeveer uit 150 medewerkers die stuk voor stuk vol passie en energie de dag beginnen. De bedrijfscultuur is informeel, waar altijd de deur voor elkaar open staat en waar alles bespreekbaar is. Voor het vinden van een servicetechnicus vacature ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zien je aanvraag voor een kop koffie dan ook graag tegemoet. 

Servicetechnicus vacature bij de Van Delft Groep

Als servicetechnicus verricht jij zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden aan werktuigbouwkundige installaties (verwarming, luchtbehandeling, airconditioning, meet- en regeltechniek), hoofdzakelijk in utilitaire en industriële projecten. Je dag bestaat uit het onderhouden van cv-ketels, luchtbehandelingskasten, regelkasten en verdelers/vloerverwarming. Daarnaast sta je in de startblokken voor het afhandelen van storingen, het vervangen van onderdelen en het uitvoeren van consignatiedienst inclusief het bewaken van het gebouwbeheersysteem. Wij vinden het belangrijk dat je met respect omgaat met collega’s en klanten, je woonachtig bent in/vlakbij Brabant (omdat daar bijna al onze klanten zich bevinden) en je MBO werk- en denkniveau hebt. Het is een pré als je ervaring hebt met gebouwbeheersystemen (met name ‘Priva’) en broninstallaties.

Meer weten over de servicetechnicus vacature bij De Van Delft Groep?

De voordelen van het invullen van een servicetechnicus vacature: wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan aan voor 32-40 uur per week. Daarnaast krijg je bij ons 25 vakantiedagen & 13 ADV dagen. We investeren graag in onze medewerkers en je krijgt dan ook kansen om je d.m.v. een training, cursus en/of opleiding te blijven ontwikkelen. Ben je enthousiast geworden van onze servicetechnicus vacature?  Word onderdeel van ons team en eet eens per week een lekkere snack mee of drink een drankje in onze eigen bar, samen met je nieuwe collega’s.