Vacature elektromonteur

Vind jouw vacature elektromonteur bij Van Delft!

Ben je op zoek naar een vacature elektromonteur? Ben je op zoek naar een nieuwe job en wil je weleens ervaren hoe het is om te werken in een familiebedrijf? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij de Van Delft Groep. De Van Delft Groep is gevestigd in het Brabantse Nieuwkuijk. En dat we in Brabant zitten merk je meteen! We zijn dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en we hebben grote nieuwsgierigheid naar innovatie. Bij de Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouw gebonden installaties. Wij hebben plek voor een elektromonteur. Je voert zelfstandig of in teamverband verschillende taken uit voor onze zakelijke en particuliere klanten. De Van Delft Groep is werkelijk van alle markten thuis en dat zorgt voor afwisselend werk dat nooit zal vervelen. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan voor 32 – 40 uur per week, waarbij de verdeling van de uren bespreekbaar is. Van Delft Groep is een Brabants familiebedrijf waar eenvoud, humor en passie voorop staan. Ben je benieuwd naar het werk dat wij je aanbieden? Neem dan een kijkje bij onze vacature elektromonteur en plan een kennismakingsgesprek met ons in.

Verschillende vacatures elektromonteur

Het is belangrijk dat je je kan vinden in onze kernwaarden als je de vacature elektromonteur wilt invullen. De kernwaarden die wij hanteren zijn:

  • familie,
  • eenvoud,
  • humor,
  • passie,
  • horizon,
  • woonachtig in Brabant,
  • MBO/HBO niveau.

Familie; de ander is belangrijk voor ons. Eenvoud; we doen gewoon en dat doen we goed. Humor; wist je dat een glimlach duurzame energie geeft?. Passie; ons enthousiasme werkt aanstekelijk. Horizon; we zijn nieuwsgierig en ontdekken zo andere werelden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je met respect omgaat met collega’s en met onze klanten. Het is daarnaast handig als je woonachtig bent in/vlakbij Brabant. Hier zitten namelijk bijna al onze klanten. Iedereen is welkom maar het is wel fijn als je MBO werk- en denkniveau hebt. We werken vaak in teamverband, maar het kan ook zo zijn dat je er alleen op uit wordt gestuurd. Hierdoor kan je direct een goede relatie opbouwen met onze klanten. Je bent grondig in je werk en je bezit de kennis van de normen op het gebied van elektrotechniek. Klantgericht, een doorpakker, flexibel en communicatief sterk zijn de woorden waar je jezelf in mag herkennen.

Meer weten over de vacature elektromonteur?

Wil je meer weten over de voordelen voor solliciteren op de vacature elektromonteur? Je kan direct contact met ons opnemen. Wanneer je bij ons komt werken, dan willen wij natuurlijk dat je ook zo lang mogelijk blijft. Wist je dat ons gemiddelde dienstverband maar liefst meer dan 10 jaar is?