Vacature elektrotechniek

Vind jouw vacature elektrotechniek bij Van Delft!

Houd je van techniek en uitdagend werk? Ben je op zoek naar een nieuwe baan of kom je net van school af? Dan is de vacature elektrotechniek bij de Van Delft Groep in Nieuwkuijk echt iets voor jou. Wij geven iedereen een eerlijke kans en verwelkomen je graag binnen ons familiebedrijf. Wij bieden je een toffe vacature elektrotechniek aan. Van Delft is dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en met een enorme belangstelling voor innovatie. Wij zijn een servicegerichte organisatie, die graag op zoek gaat naar de beste vaklui. Voor ons utiliteitsteam zijn wij op zoek naar het invullen van de vacature elektrotechniek. Wij zoeken iemand met een verbindend vermogen, die leergierig is en ook klantgericht. Als elektromonteur ben je voornamelijk werkzaam bij utilitaire klanten. Denk hierbij aan onder andere verzorgingstehuizen, kantoorgebouwen en horeca. Goed kunnen samenwerken in teamverband zijn eigenschappen die je voor deze uitdagende en afwisselende baan nodig hebt. Ben je benieuwd of jij de vacature elektrotechniek in kan vullen? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website.

Vacature elektrotechniek bij Van Delft

Bij de Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouw gebonden installaties. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij bij de Van Delft Groep past en daarvoor zijn de volgende punten belangrijk als je interesse hebt in vacature elektrotechniek. 

  • MBO/HBO denkniveau,
  • kennis elektrotechnische installatietechniek,
  • werken in teamverband,
  • ervaring met BIM / BIM leren.

Je hebt MBO/HBO denkniveau. Je hebt kennis van de elektrotechnische installatietechniek en je werkt graag in teamverband. Daarnaast is het prettig als je ervaring hebt met het werken in BIM of je bent bereid om dit te leren. Jouw werkzaamheden zijn gericht op elektrotechnische installaties en het uitbreiden of aanpassen van elektrotechnische installaties. Als totaalinstallateur, willen wij onze utilitaire klanten compleet ontzorgen. Daarnaast adviseren wij graag onze klanten tijdens projecten en opdrachten. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig kunt werken als in een teamverband. Naast werken met plezier, vinden we het bij de Van Delft Groep ook belangrijk dat er tijd is voor uitjes en feestjes. Naast onze actieve personeelsvereniging, hebben we ook elk jaar een bouwvakborrel en een kerstborrel.

Meer weten over de vacature elektrotechniek?

Bij de Van Delft Groep zijn we altijd op zoek naar vakkundige medewerkers en hebben we momenteel een vacature elektrotechniek. De Van Delft Groep is dé totaalinstallateur, gevestigd in het Brabantse Nieuwkuijk. Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame gebouwgebonden installaties. Als innovatieve installateur leveren wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. We maken het verschil op het gebied van werktuigkunde en elektronische installaties onder één dak. Zoek je een afwisselende baan waar je zelfstandig kunt werken of juist in een team mee kunt draaien, dan is de vacature elektrotechniek zeker iets voor jou. Wij hebben een aanstekelijk enthousiasme en passie voor techniek en ook al bestaat ons bedrijf al 127 jaar, we zijn blijvend nieuwsgierig naar innovatie. We zijn een oplossingsgericht bedrijf, wat ook centraal staat bij de vacature elektrotechniek. Naast elektrotechniek zijn we werkzaam op de gebieden prefab, beheer en onderhoud, klimaattechniek, sanitairtechniek.

Kernwaarden bij vacature elektrotechniek

Voordat je op deze website de vacature elektrotechniek aanklikt, vertellen we je graag meer over de Van Delft Groep, waar we geloven dat techniek echt de toekomst heeft. De Van Delft Groep is een informele organisatie, waarbij gezelligheid maar ook verantwoordelijkheid voor het vak voorp staan. We willen niet per se groter worden, maar wel beter. Familie, eenvoud, humor, passie en het ontdekken van nieuwe techniekwerelden vormen onze kernwaarden, die we overbrengen aan onze medewerkers, klanten en leveranciers. Bijna al onze klanten wonen in Brabant, waardoor het handig is als ook jij in of vlakbij Brabant woont. In de vacature elektrotechniek vragen we om je vakopleiding, maar ook om zorgvuldigheid bij het werken en het opbouwen van relaties met klanten. Bij Van Delft Groep vinden we verbindend vermogen belangrijk, net als leergierigheid, klantgerichtheid en goed samenwerken met collega’s. Wat bieden we jou in de vacature elektrotechniek? Van Delft Groep is als een familie, waar iedereen gelijk is en met respect en waardering behandeld wordt. Je kunt jezelf er ontwikkelen door het volgen van trainingen, cursussen of opleidingen. We bieden je een uitdagende en afwisselende baan voor 32-40 uur per week en een prima salaris, gebaseerd op je leeftijd, prestaties en capaciteiten. Ook parttime werken is mogelijk. Verder krijg je 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband en een goede pensioenregeling. Inmiddels werken er 150 medewerkers in onze organisatie. Denk je dat je je in het bovenstaande kunt vinden en dat je belangrijk kunt zijn voor de Van Delft Groep? Solliciteer dan via deze website direct op de vacature elektrotechniek. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!