Vacature elektrotechniek

Vind jouw vacature elektrotechniek bij Van Delft!

Houd je van techniek en uitdagend werk? Ben je op zoek naar een nieuwe baan of kom je net van school af? Dan is de vacature elektrotechniek bij de Van Delft Groep in Nieuwkuijk echt iets voor jou. Wij geven iedereen een eerlijke kans en verwelkomen je graag binnen ons familiebedrijf. Wij bieden je een toffe vacature elektrotechniek aan. Van Delft is dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en met een enorme belangstelling voor innovatie. Wij zijn een servicegerichte organisatie, die graag op zoek gaat naar de beste vaklui. Voor ons utiliteitsteam zijn wij op zoek naar het invullen van de vacature elektrotechniek. Wij zoeken iemand met een verbindend vermogen, die leergierig is en ook klantgericht. Als elektromonteur ben je voornamelijk werkzaam bij utilitaire klanten. Denk hierbij aan onder andere verzorgingstehuizen, kantoorgebouwen en horeca. Goed kunnen samenwerken in teamverband zijn eigenschappen die je voor deze uitdagende en afwisselende baan nodig hebt. Ben je benieuwd of jij de vacature elektrotechniek in kan vullen? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website.

Vacature elektrotechniek bij Van Delft

Bij de Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouw gebonden installaties. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij bij de Van Delft Groep past en daarvoor zijn de volgende punten belangrijk als je interesse hebt in vacature elektrotechniek. 

  • MBO/HBO denkniveau,
  • kennis elektrotechnische installatietechniek,
  • werken in teamverband,
  • ervaring met BIM / BIM leren.

Je hebt MBO/HBO denkniveau. Je hebt kennis van de elektrotechnische installatietechniek en je werkt graag in teamverband. Daarnaast is het prettig als je ervaring hebt met het werken in BIM of je bent bereid om dit te leren. Jouw werkzaamheden zijn gericht op elektrotechnische installaties en het uitbreiden of aanpassen van elektrotechnische installaties. Als totaalinstallateur, willen wij onze utilitaire klanten compleet ontzorgen. Daarnaast adviseren wij graag onze klanten tijdens projecten en opdrachten. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig kunt werken als in een teamverband. Naast werken met plezier, vinden we het bij de Van Delft Groep ook belangrijk dat er tijd is voor uitjes en feestjes. Naast onze actieve personeelsvereniging, hebben we ook elk jaar een bouwvakborrel en een kerstborrel.

Meer weten over de vacature elektrotechniek?

Wil je meer weten over de onze vacature elektrotechniek? Ben je benieuwd naar de voorwaarden en wat wij je als werkgever kunnen bieden? We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord en vertellen je onder het genot van een kop koffie meer over de taken die bij een elektromonteur horen.