Vacature servicemonteur elektrotechniek

Ben je op zoek naar een vacature servicemonteur elektrotechniek? Ben je op zoek naar een openstaande vacature servicemonteur elektrotechniek die aansluit bij jouw wensen en ervaring? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij de Van Delft Groep. De Van Delft Groep is een totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie. Wij zijn een echt Brabants familiebedrijf waar eenvoud, humor en passie nog steeds voorop staan. Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Wij hebben onze focus niet liggen op het groter willen worden, maar wel in beter worden. Sta je open voor een kennismakingsgesprek op onze locatie in Nieuwkuijk? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen bij onze openstaande vacatures. Door de jaren heen zijn wij steeds verder uitgebreid waardoor wij vandaag de dag graag nieuwe werknemers in dienst nemen. Beschik je over de juiste skills en spreekt ons familiebedrijf je aan? Dan zien wij je aanvraag voor een kop koffie graag tegemoet! 

Vacature servicemonteur elektrotechniek bij de Van Delft Groep

De Van Delft Groep is altijd op zoek naar specialisten die hun vak verstaan. Voor een vacature servicemonteur elektrotechniek hoef je daarom ook niet ver te zoeken en wij vertellen je graag meer over de functie die wij je aanbieden. Als servicemonteur elektrotechniek ben je voornamelijk werkzaam in de woningbouw in en rondom Nieuwkuijk. Jouw werkzaamheden zijn gericht op elektrotechnische installatie voor het uitbreiden of aanpassen van installaties en het verbouwen van verschillende soorten woningen. Dit kunnen woningen zijn van particulieren maar ook van woningbouwverenigingen. We bieden een warme werkomgeving waar jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en waar respect en waardering voor elkaar centraal staan. Wij vinden het belangrijk dat de Van Delft Groep bij jou past en jij bij Van Delft. Wij staan open voor een eerlijk en warm gesprek en gaan samen met jou op zoek naar de passende mogelijkheden binnen ons familiebedrijf. We bieden je een warme werkomgeving waar jij met plezier je werk kunt doen en je optimaal kunt ontwikkelen. Wij investeren in onze mensen en door middel van cursussen kun je je blijven ontwikkelen.

Meer weten over de vacature servicemonteur elektrotechniek?

Ben je benieuwd naar onze aangeboden vacature servicemonteur elektrotechniek en ben je getriggerd door ons warme familiebedrijf? Wij nodigen je graag uit om kennis te maken met onze medewerkers. De Van Delft Groep wordt gekenmerkt door diverse kernwaarden: familie, eenvoud, horizon, passie en humor. Deze kernwoorden vertellen precies wie wij zijn en wat wij uitstralen.