Vacature servicetechnicus

Ben je op zoek naar een baan als servicetechnicus? Ben je op zoek naar een vacature servicetechnicus binnen een fijne werkomgeving die op je lijf geschreven is? De Van Delft Groep heeft een vacature servicetechnicus open staan en wij nodigen je uit om te solliciteren op deze uitdagende functie. Als servicetechnicus verricht jij zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden aan werktuigbouwkundige installaties (verwarming, luchtbehandeling, airconditioning, meet- en regeltechniek), hoofdzakelijk in utilitaire en industriële projecten. Het is een veelzijdige baan die iedere dag verschillend is. Wij werken met een team van specialisten waarmee je samen op pad gaat, waardoor het prettig is als je een gezellig gesprek kan voeren. Daarnaast komt het voor dat je alleen het onderhoud van een cv ketel moet uitvoeren, waardoor je ook zelfstandig moet werken en de juiste skills bezit om deze taak te volbrengen. Voor goede, technische mensen is er bij de Van Delft Groep altijd plaats en wij verwelkomen je dan ook graag in ons familiebedrijf. Neem een kijkje bij onze vacature servicetechnicus en laat je verrassen door de vele voordelen die wij je aanbieden. 

Kernwaarden voor vacature servicetechnicus

We vinden het vooral belangrijk dat jij je kunt vinden in onze kernwaarden. Onze kernwaarden bestaan uit: Eenvoud, wij doen gewoon en doen het gewoon goed. Familie, iedere medewerker binnen van de Delft Groep is belangrijk voor ons. Passie, dit hebben onze medewerkers in overvloed en dit hopen we ook in jou te vinden. Enthousiasme werkt namelijk erg aanstekelijk. Daarnaast is de Van Delft Groep nieuwsgierig en ontdekken we zo nieuwe werelden, waardoor wij onze horizon keer op keer verbreden. Last but nog least, humor. Wist je dat een glimlach duurzame energie geeft? We vinden het belangrijk dat Van Delft Groep bij jou past en jij bij Van Delft. Wij zijn dol op worstenbroodjes en lopen graag achterom de werkplaats of het kantoor in. Voel je vrij om dat ook te doen en stap in een warme wereld met fijne collega’s, die van iedere werkdag een feestje maken. 

Kennis en ervaring invullen bij vacature servicetechnicus bij de Van Delft Groep

Wat verwachten we van je als je solliciteert op de vacature servicetechnicus? Je gaat met respect met collega’s en klanten om. Je bent woonachtig in/vlakbij Brabant (daar zitten bijna al onze klanten). Je hebt MBO werk- en denkniveau en het is een pré als je ervaring hebt met gebouwbeheersystemen (met name ‘Priva’) en broninstallaties. Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Onze organisatie bestaat ongeveer uit 150 medewerkers. De bedrijfscultuur is informeel, waar altijd de deur voor elkaar open staat en waar alles bespreekbaar is. Wij streven ernaar om niet groter, maar wel beter te worden!