Werken als elektricien

Hebben elektrische installaties geen geheimen voor jou? Ben jij die elektricien waar wij naar op zoek zijn? Dan hopen wij dat je geïnteresseerd bent in onze elektricien vacature. Van Delft Groep uit Nieuwkuijk is dé totaalinstallateur met een enorm enthousiasme voor techniek en altijd nieuwsgierig naar innovatie. Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame gebouwgebonden installaties. Je kunt bij ons aan de slag als serWil je werken als elektricien en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ben je op zoek naar een uitdagende functie die bij jouw specialiteiten en vakmanschap past? Zoek dan niet verder. Voor werken als elektricien ben je bij de Van Delft Groep aan het juiste adres. Wij bieden je een uitdagende baan aan in en rondom Nieuwkuijk. De Van Delft Groep staat bekend als een vakkundig en familiair bedrijf dat graag nieuwe krachten verwelkomt. Hierdoor hebben wij regelmatig nieuwe elektriciens nodig die graag de handen uit de mouwen steken voor ons bedrijf. Werken bij de Van Delft Groep voelt als thuiskomen bij familie. Wij hebben onze focus niet liggen op het groter willen worden, maar wel in beter worden. Ben je benieuwd naar ons aanbod voor werken als elektricien en sta je open voor een kop koffie bij ons op locatie? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Wij zijn op altijd zoek naar specialisten die hun vak verstaan. Werken als elektricien doe je bij het leukste familiebedrijf van Brabant. 

Je hebt leuke collega’s en het werkklimaat is prettig en afwisselend. In de woningbouw bestaan je werkzaamheden uit:

  • Het uitbreiden of aanpassen van elektronische installaties
  • Het verbouwen van woningen
  • Het elektrotechnisch inspecteren van woningen
  • Verhelpen van storingen

Bij utilitaire klanten (in verzorgingshuizen, kantoren, horeca etc.) bestaan je werkzaamheden uit:

  • Het uitbreiden of aanpassen van elektronische installaties
  • Het elektrotechnisch inspecteren van utilitaire projecten
  • Verhelpen van storingen bij bedrijven

Werken als elektricien met kernwaarden

De Van Delft Groep is een echt Brabants familiebedrijf waar we informeel en tegelijk respectvol met elkaar omgaan. Onze kernwaarden zijn: humor, familie, eenvoud, horizon en passie. Wij investeren in onze mensen. Door middel van cursussen blijf jij jezelf keer op keer ontwikkelen en blijf je up to date over de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen vanuit eigen kracht. Doordat wij een warme werkomgeving aanbieden is er ruimte voor ontwikkeling en staan respect en waardering bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat wij een goede binding hebben met onze medewerkers en blijven behouden. Hierdoor staat de aandacht voor onze medewerkers hoog in het vaandel. Iedereen is bij ons dan ook gelijk. De kernwaarden die worden omschreven sluiten precies aan bij onze visie en wat wij uitstralen. Wij zijn op zoek naar een elektricien die beschikt over de nodige kennis en ervaring. Het is belangrijk dat je zorgvuldig en klantgericht bent. Daarnaast is het erg prettig als je flexibel bent en van aanpakken weet.

Werken als elektricien bij de Van Delft Groep

Sta je open voor een sollicitatiegesprek bij de Van Delft Groep en wil je meer weten over de mogelijkheden die wij aanbieden voor het ontwikkelen en doorgroeien in een functie? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord en plannen graag een kop koffie met je in. Wij vinden het belangrijk dat jij bij de Van Delft Groep past en Van Delft bij jou.